Sportschool vlakbij de Haagse Beemden

Je bent op onze pagina gekomen, omdat je een sportschool zocht in de buurt van de Haagse Beemden! Wij als To The Max Gym, op nog geen 15 minuten afstand van de Haagse Beemden en omgeving zijn gevestigd op een fijne locatie in Terheijden. Iedereen is welkom, jong en oud.. het maakt niet uit! In onze sportschool hebben we een divers aanbod aan trainingsmogelijkheden waar je uit kan kiezen of zelfs kan combineren.

Persoonlijke aandacht en plezier in wat je doet staan bij ons voorop. Voor ons ben je geen nummer, maar willen we dat je je bij To The Max echt thuis voelt!Sportschool Haagse Beemden    Sportschool in Haagse Beemden en omgeving

Trainingsaanbod in onze sportschool

Bij To The Max hebben we een gevarieerd aanbod voor iedereen die een gezonder en fittere versie van zichzelf wilt worden! Aan trainingsmogelijkheden bieden Kracht-en Cardio gerichte groepslessen, Personal Training, Lifestyle coaching en een toegankelijke Fitnessruimte. In onze sportschool in de Haagse Beemden en omgeving kan iedereen komen sporten! Welk doel, reden of leeftijd je ook hebt.. samen met jou kijken we naar wat bij jou past om je gezonder en fitter te voelen.
 

Groepslessen volgen Haagse Beemden en omgeving

In onze sportschool hebben we een ruim aanbod aan kracht-en cardio gerelateerde groepslessen. We geven o.a. Kickboksen, Spartan, Endurance, Functional Strength & Bodyshape trainingen! Daarnaast hebben we ook lessen voor de jongere kids & teens: Kickboksen en Bootcamp voor de kids & Strength & Intensity voor de echte tieners! Gewoon is een groepsles uitproberen? Je kan je via onze website inschrijven voor een gratis en vrijblijvende groepsles. Wil je meer info over onze groepslessen? Klik dan hier

Personal Fitness bij To The Max Gym

Binnen onze sportschool bieden we je onder begeleiding van één van onze coaches een persoonlijk fitnessplan. Onze trainingslocatie vlakbij Oosterhout beschikt over een divers aanbod aan: TechnoGym apparatuur, 3 powercages, assault bikes/roeiers/loopband. Samen met jouw persoonlijke coach werk je naar jouw persoonlijke doel aan de hand van een op maat gemaakt fitnessplan. Bij To The Max ervaar je hoe het is om professionele en persoonlijke begeleiding te krijgen op het gebied van training.

Personal Fitness met persoonlijke aandacht

Trainen met persoonlijke aandacht en ook buiten openingstijden aan je sportdoelen willen werken? Bij To The Max Gym in Haagse Beemden en omgeving sta je er in de fitness nooit alleen voor! Zodra je bij ons ingeschreven bent ga je met één van onze ervaren trainers aan de slag en begin je aan je persoonlijke fitness plan:

Jij krijgt hierbij
  • Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
  • Intake (inclusief bodymeting en het bespreken van de resultaten)
  • 6 tot 8 wekelijkse check up
  • Gratis fitness schema
  • Persoonlijke fitnesscoach-Trainen wanneer je wilt met je persoonlijke sleutel


Sportschool Haagse Beemden en omgeving

Stiekem toch wel nieuwsgierig geworden naar wat To The Max jou nog meer te bieden heeft? Bij onze sportschool in Haagse Beemden en omgeving kan je vandaag nog een gratis en vrijblijvende proefles aanvragen! Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel rechtstreeks naar 06-16727601. Hopelijk tot snel!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..