PERSONAL TRAINING

Train 3 maanden met jouw personal trainer


Samen gaan we aan de slag met een passend trainingsplan en jouw ideale trainingsweek wordt uitgestippeld. We zorgen voor de perfecte arbeid-rust verhouding om het gewenste resultaat te behalen. Als je het plan volgt behaal je resultaat, 100%. Op zowel fysiek áls mentaal gebied dagen we je uit. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar niks gaat vanzelf. Uiteindelijk word je fitter en dit merk je ook tijdens andere dagelijkse activiteiten. Starten met personal training heeft dus niet alleen invloed op het zichtbare aspect van “gezondheid” maar ook op je mentale gesteldheid!

Investeer in je lichaam & gezondheid

Waarom personal training van To The Max?

  • Een professioneel trainingsplan afgestemd op jouw doel(en)
  • Coaching van professionals en ex-topsporters die zich jaarlijks blijven ontwikkelen en up-to-date zijn van wetenschappelijke kennis omtrent training en voeding
  • Combineer 1 op 1 begeleiding met wekelijkse groepslessen, fitness of een trainingsschema voor thuis
  • We hebben binnen het TTM team specialismes in: krachttraining, conditietraining, hardlooptraining, snelheidstraining, revalidatietrainig, mobiliteitstraining, CrossFit, Kickboksen, Yoga, voeding en ademhaling

Fitness bij To The Max Gym als je

  • Jouw lichaam sterker en fitter wilt maken
  • Een professioneel en wetenschappelijk fitness schema wilt, gemaakt door TTM coaches
  • Op zoek bent naar een toegankelijke, sfeervolle en gezellige fitness
  • Resultaten wilt behalen

DIT IS VOOR MIJ, IK KOM GRAAG OP INTAKE

Elke 10 weken jouw check-up moment!

Behaal samen met jouw fitness coach elke 10 weken sub-doelen, om uiteindelijk bij jouw hoofddoel te komen! Maak je resultaten meetbaar, middels een bodymeting.

Wat voor specifieke trainingen zijn er mogelijk

Het antwoord op de vraag is afhankelijk van jouw doel en gewenste resultaat. Wil jij dit jaar echt die Summer-body behalen? Of de 10 kilometer hardlopen in een bepaalde tijd? Revalideren van een blessure? Leren kickboksen? Altijd al die Muscle-ups of handstand-walks willen kunnen? Of slagen voor een toelatingstest? We hebben dit pad ook zelf zowel als coach als atleet al meerdere malen bewandeld. Daarom ligt de route al voor je klaar, het trainingsplan is er, de specifieke begeleiding ga je ervaren en de oefeningen die sluiten we aan op jouw niveau / belastbaarheid. Hetgeen wat overblijft ben jij, jouw motivatie en discipline en ook daar gaan we samen voor zorgen, door het gewoon te doen, samen! Let’s go!

1. Telefonisch kennismakingsgesprek + intake gesprek bij To The Max Gym
2. Samen maken we op basis van jouw doel(en) een plan van aanpak.
3. We plannen de 1 op 1 sessies zoals gewenst (Dagelijks, wekelijks, maandelijks)
4. Tussentijdse (sport)metingen en evaluaties
5. We werken stap voor stap en schakelen bij waar nodig (denk aan voeding of bijvoorbeeld een aanvulling van groepslessen, fitness of zelfstandig thuisschema) Tijd om van jouw dromen realiteit te maken.

ONZE MOGELIJKHEDEN ZIJN NIET ALLEEN PERSONAL TRAINING, MAAR JUIST MEER DAN DAT.

Veelgestelde vragen over Personal Training

Wat is personal training?
Personal training is een 1 op 1 training met een professionele coach. De coach begeleidt je op het gebied van training. Tijdens deze training draait het om jou. Er is alle ruimte voor persoonlijk aandacht. Wat wil jij bereiken? Waar wil je aan werken? Waar loop je tegenaan? Ons doel? Dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Onthoud dat personal training geen quick fix is om een fit lichaam te krijgen. Een fit lijf vereist consistentie en discipline. Als het super makkelijk was, zou iedereen het doen. Geef jij 100% inzet? Dan zijn wij jouw stok achter de deur. Beloofd!
Wat kan ik verwachten van personal training?
Personal training begint met jouw motivatie, jouw doel. Waarom wil je personal training? Op basis van het antwoord, maken we een persoonlijk plan. Iedereen heeft een eigen reden om te starten met personal training. Het is dus voor iedereen anders wat je precies kunt verwachten. Wat je wel kunt verwachten is plezier, resultaat en persoonlijke aandacht. Voel je direct welkom bij To The Max Gym.
Wat kost personal training?
Wat heb je ervoor over om de rest van je leven een gezond lijf te hebben en lekker in je vel te zitten? Welke prijs zou je daarvoor over hebben? Daar heb je toch alles voor over?!Personal training bij To The Max Gym heeft geen vaste prijs. We werken met veel verschillende pakketten. Geen één pakket is hetzelfde. ‘Personal training’ is ook echt persoonlijk op jouw wensen en doelen afgestemd. De prijs wordt bepaald aan de hand van jouw wensen.

• Wil je één keer per maand personal training?
• Wil je drie keer per week begeleiding?
• Wil je personal training in combinatie met of zonder een sportabonnement?
• Wil je aan de slag met een schema voor thuis?
• Heb je behoefte aan een voedingsschema?

Laten we samen een pakket samenstellen waar jij je goed bij voelt én waarmee we jouw doelen behalen!
Ik ben beginner; is personal training iets voor mij?
Personal training is voor iedereen! Dus ook voor een beginnende sporter. Het voordeel van personal training is de persoonlijke aandacht. Per oefening laat de professionele coach zien wat de bedoeling is. Daarna kijkt de coach mee naar jouw beweging, uitvoering en techniek. Zo worden verkeerde bewegingen op tijd gecorrigeerd om eventuele blessures te voorkomen.

Personal training is ook heel handig om wegwijs te worden bij To The Max Gym. Bij twijfel raden wij het zeker aan om een paar personal trainingssessie te nemen. Een betere start in de sportschool kun je niet krijgen dan met een personal trainer!
Ik heb een sportspecifiek doel; is personal training is voor mij?
Ja zeker! Personal training is voor iedereen. Het is niet voor niets een persoonlijke training. De complete training staat in het teken van jouw doel.

• Wil je zo snel mogelijk de 10km hardlopen?
• Wil je een muscle-up kunnen uitvoeren? • Wil je leren kickboksen?
• Wil je bij het leger en moet je slagen voor de toelatingstest?

Het team van To The Max Gym bestaat uit 12 coaches. Wedden dat we je kunnen helpen?

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

4.9 / 5

Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..