De kracht van onze personal training

Heb je een doel voor ogen maar totaal géén idee waar je moet beginnen? Wij staan klaar voor jou! Maak van jouw lichamelijke dromen en sportdoelen werkelijkheid met Personal Training bij To The Max. Let’s GO!

Een trainingsplan
Samen gaan we aan de slag met een passend trainingsplan en jouw ideale trainingsweek wordt uitgestippeld. We zorgen voor de perfecte arbeid-rust verhouding om het gewenste resultaat te behalen. Als je het plan volgt behaal je resultaat, 100%. Op zowel fysiek áls mentaal gebied dagen we je uit. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar niks gaat vanzelf. Uiteindelijk word je fitter en dit merk je ook tijdens andere dagelijkse activiteiten. Starten met personal training heeft dus niet alleen invloed op het zichtbare aspect van “gezondheid” maar ook op je mentale gesteldheid!

Wat voor specifieke trainingen zijn er mogelijk?
Het antwoord op de vraag is afhankelijk van jouw doel en gewenste resultaat. Wil jij dit jaar echt die Summer-body behalen? Of de 10 kilometer hardlopen in een bepaalde tijd? Revalideren van een blessure? Leren kickboksen? Altijd al die Muscle-ups of handstand-walks willen kunnen? Of slagen voor een toelatingstest?

We hebben specialismes in zowel krachttraining, conditietraining, snelheidstraining en mobiliteitstraining. Maar ook trainingsvormen als CrossFit, kickboksen & yoga worden toegepast in de trainingssessies.

Tijdsduur
Tot slot is de tijdsduur van het programma ook afhankelijk van jouw doel. Net als bij Life Style Coaching kun je bij personal training denken aan een periode van 3 maanden. Dit bespreken we in overleg met jou.

Tijd om van jouw dromen realiteit te maken! Let’s GO!


Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..