Cardio training bij sportschool To The Max Gym

Ben jij na 1 minuut rennen al helemaal op? Dit heeft te maken met jouw uithoudingsvermogen. Uithoudingsvermogen is een onderdeel van je conditie. Zou je graag aan jouw conditie willen werken en o.a. jouw uithoudingsvermogen willen verbeteren? Dan ben je bij cardio training sportschool To The Max Gym op het juiste adres.

To The Max Gym haalt het maximale uit je naar boven door te werken aan jouw
uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid, zodat jouw gehele conditie verbeterd. De sfeer, plezier, enthousiasme en onderlinge samenhang tussen coaches en leden is wat To The Max Gym uniek maakt.


Cardio training met een personal  trainer


Kan jij wel wat hulp gebruiken omdat jij niet weet waar je moet beginnen en welke oefeningen je moet doen om je conditie te verbeteren? Maak een afspraak bij onze personal trainer. Hij of zij gaat kijken welke cardio trainingen het beste bij jou passen.

Cardiotrainingen die jou blijven motiveren en waar jij voldoening uit haalt. Samen gaan we aan de slag met een passend trainingsplan en jouw ideale trainingsweek uitstippelen. We zorgen voor de perfecte arbeid-rust verhouding om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast krijg je een coach met know-how en kennis van zaken.

Onze personal training blijven zich ontwikkelen en zijn jaarlijks aanwezig bij verschillende cursussen om up to date te blijven binnen de branche. Naast de kennis speelt passie ook een hele belangrijke rol en streven we naar resultaat. Benieuwd naar onze personal trainers? Maak nu je afspraak!Cardio training met plezier bij cardio-kickbox

Cardio-kickboks les is één van de specialismes van To The Max Gym. Alle facetten van het kickboksen komen aan bod. Denk aan techniek, conditie, mentaal en het kickboksspel.

Typerend voor Cardio-kickboksen:

  • Grenzen verleggen
  • Verbrand calorieën
  • Verbeter je conditie
  • Fysiek en mentaal sterker
  • Spieruithoudingsvermogen

Wanneer is de les?  De les is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter, mannen en vrouwen, jong (vanaf 14 jaar) en oud en wordt elke woensdag- en vrijdagavond gegeven van 18:30u tot 19:30u. We zijn erop gebrand het maximale uit je te halen. Durf jij de uitdaging aan?

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..