Kickboksen vlakbij Haagse Beemden

Aan de slag met vaardiger worden in het kickboksen? Of wil je gewoon lekker alles van je afslaan tijdens een bokszaktraining? Kickboksen in de Haagse Beemden en omgeving bij To The Max gym, biedt jou de kans om beter de techniek van het kickboksen te beheersen en tegelijkertijd heb je een full body training om zo een gezondere en fittere versie van jezelf te worden!


Kickboksen vlakbij Haagse Beemden en omgeving

To The Max Gym is een sportschool gelegen in Terheijden, op nog geen 15 minuten afstand van de Haagse Beemden en omgeving. Bij ons leer je de techniek van het kickboksen en daarbij ook verschillende bokscombinaties! In een kickboks training train je op korte afstand van elkaar en gebruik je zowel armen als benen, een bitje en scheenbeschermers zijn daarom verplicht in deze lessen.

Kenmerkend voor de kickbokslessen:
  • Full contact kickboksen
  • Kickboksen Techniek leren en verbeteren
  • Mentale en fysieke grenzen verleggen
  • Verbeteren conditie en uithoudingsvermogenKickboksen in de Haagse Beemden      Kickboksen Haagse BeemdenCardio Kickboksen bij To The Max Gym

Naast onze kickbokslessen hebben we ook cardio kickboksen en bokszaktrainingen. Als het kickboksen zelf nog een stapje te ver voor je klinkt, zijn dit fijne trainingen om mee te starten!  Bij To The Max. Gym vlakbij Haagse Beemden leggen we tijdens de lessen de focus zowel op techniek als het verhogen van de hartslag. We oefenen verschillende bokscombinaties en trainen ons uithoudingsvermogen met cardio gerichte oefeningen! Ook bij het cardio kickboksen voer je de bokscombinaties op elkaar uit, full-contact noemen we dit. Gedurende een cardio kickboksles wordt je ook op je uithoudingsvermogen uitgedaagd, doordat je tussen de combinaties door ook cardio- en kracht gerelateerde oefeningen uitvoert.


Kickboksen voor Kids vlakbij Haagse Beemden

Bij To The Max leren we ook Kids om te Kickboksen! Tijdens onze Kids kickboks lessen leren we stoten, trappen, knieën en kickboks combinaties te maken bij elkaar op de handschoenen of trapkussens. In de lessen staat respect voor elkaar voorop! Bij TTM vlakbij Haagse Beemden e.o. wisselen we tijdens de kickbokstrainingen technische aanwijzingen en conditionele oefeningen met elkaar af, om zo de kids bij de les te houden en genoeg variatie te geven.

De kracht van kids kickboksen:
  • Kickbokstechniek leren
  • Respect, discipline en zelfbeheersing
  • Plezier maken
  • Conditie en doorzettingsvermogen


Aan de slag met Kickboksen Haagse Beemden 
Ben je nieuwsgierig geworden naar of het Kickboksen in Haagse Beemden en omgeving voor jou gaat zijn bij To The Max Gym. Plan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende proefles of wandel gewoon een keer bij ons binnen of bel direct naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..