Kickboksen in Made

Wil jij graag kickboksen in Made en omgeving, join us bij To The Max Gym. Word mentaal sterker, leer kickbokstechnieken en nog veel meer..  


Waarom kiezen voor kickboksen in Made e.o.

Kickboksen is een leuke manier om heel je lichaam te trainen én het is ook goed voor je mind. Je verbetert je conditie, reflex en de kracht van je spieren. Er wordt niet alleen specifiek het boven – of onderlichaam getraind, maar je gehele body, omdat je de trap en stoot technieken gebruikt. Nog meer redenen nodig om een kickboks les te volgen? 

  • Je verbrandt veel calorieën (400-800 kcal staat gelijk aan 1 uurtje kickboksen)
  • Je kunt je ontstressen en je frustratie eruit boksen
  • Het is kracht en cardio in één
  • Je traint ook je hart- en vaatstelsel, door explositeit
  • Je zelfvertrouwen krijgt een boost

Bij kickboksen leer je ook over zelfverdediging, hier leer je hoe je omgaat met lastige situaties. Kickboksen in Made en omgeving is voor iedereen toegankelijk.  Kickboksen in Made      Kickboksen Made en omgevingHoe ziet een les Kickboksen eruit? 

Bij To The Max Gym ligt de focus op de techniek van stoten, trappen, knieën en het maken van vloeiende combinaties. Daarbij wordt er aandacht besteed aan het bewegingspatroon en jouw houding. Er worden vele combinaties gemaakt, het aanval en verdedigende spellen en het technische sparren komt allemaal voor in een les kickboksen. Elke les is uitdagend en variërend. Geen enige ervaring en wil je toch kickboksen in Made en omgeving? Doe dan mee met de les cardio-kickboksen. Lees er hier alles over.  De kickboks les is elke woensdagavond van 20:30-21:30 uur en elke zaterdag van 11:00-12:00 uur. Wil je liever 1 op 1 les hebben, dat is zeker mogelijk, kies voor de personal training.


Kickboksen Made en omgeving, Let’s do it!

Ben je helemaal ready om aan je lichaam te werken en wil je meteen gaan starten? Schrijf je hier in voor kickboksen Made en omgeving bij To The Max Gym. Ben je toch nog aan het twijfelen? Vraag dan een gratis proefles aan en ontdek of het bij je past.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..