Personal Training vlakbij Made

Wij, als To The Max Gym zijn gevestigd in Terheijden, nog geen 10 minuten van Made vandaan! Een toegankelijke en professionele trainingslocatie is wat wij als To The Max te bieden hebben met een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden. Bij To The Max krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en ben je geen nummer! Bij To The Max willen we graag dat jij je thuis voelt.

Personal Training Made en omgeving

Met personal training in Made en omgeving werk je samen met een ervaren coach aan jouw trainingsdoelen. Gezonder willen leven en/of beter in je vel willen zitten? Starten met Personal Training bij To The Max betekent dat je meteen aan de slag gaat om jouw doel te bereiken.Wat is er voor nodig om jouw doel te behalen en hoe moet een trainingsweek er voor jou uit zien? Werken aan jouw doel vraagt doorzettingsvermogen en commitment, maar samen met je persoonlijke coach ga je deze uitdaging tot een succes brengen!

Personal Training, wat is er mogelijk?

Aan de hand van jouw doel en het gewenste resultaat wat je wilt behalen, stellen we een trainingsplan op. Onze specialismen liggen o.a. op het gebied van kracht-en conditietraining, kickboksen en Crossfit. Daarnaast hebben we in de personal trainingssessies extra aandacht voor mobiliteit! Naast Personal Training in Made en omgeving helpen we jou ook graag met een op maat gemaakt voedingsplan. Zo sluit het geheel zo goed mogelijk op elkaar aan om het beste resultaat te kunnen behalen!

Gezond en fit met Personal Training bij Made?

Ben je tijdens het lezen wel nieuwsgierig geworden of Personal Training in Made iets voor jou is? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Meer info en/of direct willen beginnen? Neem contact op door het onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..