Fitness vlakbij Haagse Beemden

Aan de slag met jouw persoonlijke trainingsdoelen aan de hand van een persoonlijk fitnessplan? Bij To The Max ben je dan precies op het juiste adres. Onze gym is gevestigd in Terheijden, op nog geen 15 minuten afstand van de Haagse Beemden.

Onze trainingslocatie biedt tal van mogelijkheden op het gebied van training en gezondheid. Denk hierbij aan groepslessen, Personal training, Lifestyle coaching en een fijne fitnessruimte met alles wat je nodig hebt om aan jouw doelen te werken!


Hoe ziet Fitness in Haagse Beemden eruit?


Zodra jij ingeschreven bent ga je direct aan de slag met je persoonlijke coach. We plannen een afspraak in om jouw doelen te bespreken en maken aan de hand daarvan een personal fitness plan! Jouw inschrijving is inclusief:

- Persoonlijk fitnessschema
- Evaluatie na 6-8 weken (inclusief bodymeting)
- Persoonlijke toegangssleutel
- Trainen buiten openingstijden
- Persoonlijke fitnesscoach


Aanbod in Fitness Haagse Beemden en omgeving

In onze fitnessruimte vlakbij Haagse Beemden en omgeving, bieden we verschillende soorten apparatuur aan waar je gedurende je training in de fitness gebruik van kan maken.Zo hebben we fitnessapparatuur van de TechnoGym lijn, verschillende cardio apparatuur zoals een loopband, assault bike en een roeier. Voor krachttraining hebben we ook 3 powercages en een groot dumbell rek met verschillende gewichten. Zo kom je dus niks tekort tijdens een training bij TTM!


Waarom Fitness in Haagse Beemden?

In onze gym ben je in alles voorzien om jouw trainingsdoelen te kunnen behalen! Naast dat je direct start aan een persoonlijk fitnessplan, is onze fitnessruimte ook voor jou beschikbaar naast onze reguliere openingstijden. Onze fitness in Haagse Beemden en omgeving is naast onze reguliere openingstijden ook beschikbaar met jouw persoonlijke sleutel die je ontvangt bij inschrijving: Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 06:00 tot 14:00 uur!

Aan de slag voor een gezonder en fitter lichaam? Fitness in de Haagse Beemden en omgeving bij To The Max gym, biedt jou de kans om te werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf. Plan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende proefles of wandel gewoon een keer bij ons binnen of bel direct naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..