Training vlakbij Prinsenbeek

Wil je je lichamelijke conditie en/of kracht verbeteren? Of wil je trainen gewoon ter ontspanning? Een training in Prinsenbeek en omgeving biedt jou een diverse aanbod aan trainingsmogelijkheden. Plan een gratis groepsles in of wandel een keer bij ons binnen!


Kennismaken met onze gym


Bij To The Max Gym ben je geen nummertje. Trainen met persoonlijke aandacht en plezier staat bij ons voorop! Voor een training in Prinsenbeek en omgeving rijd je nog geen 15 minuten verder naar onze locatie in Terheijden. We bieden zowel Personal Training, Lifestyle coaching, Persoonlijk fitnessplan en een diversiteit aan Groepslessen voor jong & oud.

Bij ons is iedereen welkom en willen we dat jij je op je gemak voelt. Wat je bij ons ook kiest, een training in Prinsenbeek en omgeving geeft jou de kans om om je weer fit te voelen!


Training Prinsenbeek     


Ons aanbod aan training in Prinsenbeek en omgeving


Voor jong en oud hebben wij als To The Max Gym aan training in Prinsenbeek en omgeving een divers aanbod aan trainingsmogelijkheden! We kunnen jou helpen op weg naar een fittere versie van jezelf door ons aanbod aan 1-op-1 trainingen, lifestyle coaching en persoonlijke aandacht in onze afwisselende groepslessen. Onze groepslessen zijn zowel gericht op kracht en conditietraining. Zo hebben wij o.a. endurance, spartan en kickbokstrainingen om je conditie naar een hoger level te brengen! Voor krachttraining hebben wij o.a. Functional Strength & Strenght en Intensity lessen om je spierkracht en uithoudingsvermogen te verhogen!

Meer info over onze groepslessen? Klik dan hier.


Naast de groepslessen kan je ook 1-op-1 met één van onze coaches aan de slag in een Personal Trainingssessie! Met onze expertise op het gebied van o.a. conditie-en krachttraining, kickboksen, mobiliteit, hardlooptraining & Crossfit helpen we jou graag jouw doelen te realiseren! Wil je wellicht een groepsles of personal Training combineren met het trainen in onze fitnessruimte? Dat kan ook! Samen met onze coaches maak je een persoonlijk fitnessplan, waardoor je ook buiten openingstijden mee aan de slag kan met je persoonlijke toegangssleutel.

Een training vlakbij Prinsenbeek

Ben je ondertussen al een beetje nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan gewoon lekker in voor een proefles! Een training in Prinsenbeek en omgeving bij To The Max is gratis en geheel vrijblijvend. Stap bij ons binnen en ga het ervaren! Je kan je inschrijven via onderstaand formulier of bel hier direct. Hopelijk zien wij je snel.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..