OVER ONS

MEET OUR TRAINERS

Mark Dauwerse
Mark DauwersePersonal Trainer
Ik ben Mark Dauwerse 26 jaar, woonachtig in Terheijden en eigenaar van To The Max Gym & CrossFit Climbers Cabin Breda. Sport is mijn lust en mijn leven. Ik heb vroeger altijd op hoog niveau hardgelopen en geschaatst. Later ben ik fanatiek bezig geweest in de CrossFit wedstrijden. Tegenwoordig doe ik van alle sporten door elkaar, kickboksen bij TTM, CrossFit bij CCC, hardlopen, mountainbiken, wakeboarden, kitesurfen etc. Ik hou ervan om andere sporten uit te oefenen en dit over te brengen aan andere mensen.
Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan specialiseren in de sport.
Zo heb ik de laatste jaren de volgende opleidingen gevolgd en behaald:
– Overload trainer A
– Mylogenics
– Dutch Strenght gewichthef coach
– CrossFit level 1 & 2
– Fitness trainer A
– Eleiko strenght coach level 1
– Functional Personal Trainer aan het Hamel College

Ik vind het leuk om mensen nieuwe bewegingen aan te leren en hun te helpen met hun doelen. Ik geef les omdat ik wil laten zien dat sport echt leuk kan zijn. Het zal je leven veranderen op een positieve manier.

Max van Gelder
Max van GelderPersonal Trainer
In 2015 aan het avontuur van TTM begonnen met een Bootcampgroep in Terheijden, wat in nog géén 2 jaar uitgroeide tot “To The Max GYM” in Terheijden. Inmiddels zijn we een gevestigde naam en bieden we een trainingslocatie die voor IEDEREEN toegankelijk is met alles van A tot Z onder één dak.

Naast TTM geef ik de volle 100% om mijn droom te behalen in het kickboksen. Iedere dag, bijna 7 dagen per week train ik twee keer per dag. Een combinatie van zware conditietrainingen, hevige sparringsessies, (technische) pad sessies, hardloop-, reactie, sprinttrainingen tot zeer heftige krachttrainingen en rustgevende yogasessies maakt mijn trainingsweek compleet.

De afgelopen jaren heb ik mij op coaching gebied ontwikkeld door het volgen van verschillende opleidingen (Chivo, Overload, gewichtsconsulent), cursussen (Master Kettlebell instructor, Master Sled instructor, Eleiko Strength Coach) en workshops. Al vanaf 2015 heb ik als streven om jaarlijks minimaal 2 opleidingen per jaar te volgen “Keep yourself educated and never stop learning”.

De passie, wedstrijdervaring en verschillende opleidingen, cursussen en workshops maken mijn trainingen uniek, uitdagend en compleet. Ik houd van een gezellig gesprek, maar werk resultaatgericht, wanneer we gaan trainen, gaan we trainen en zet ik me graag 100% voor jou in.

Kim Rasenberg
Kim RasenbergPersonal Trainer
Mijn naam is Kim Rasenberg en woon in Terheijden. Ben een sportfanaat en gemotiveerd leden te enthousiasmeren. Naast coach bij The The Max werk ik als schoonheidsspecialiste. Ook dat doe ik met veel plezier. Zo is iedere dag van de week anders. Dat vind ik heerlijk!

Hoe leuk is het om van iets wat je zelf heel graag doet, je werk te maken!?

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van fitness/groepslessen en boksen. Toen Mark en Max To The Max openden in Terheijden, en het concept me aansprak, moest ik dat zeker eens uitproberen. En dat werd al snel meer. Uiteindelijk deed ik iedere dag van de week wel iets met sport. Na een tijdje was ik niet meer weg te slaan bij To The Max. Ik merkte dat ik steeds meer over Kracht- en conditietraining wilde weten. De band met Mark en Max werd steeds sterker en zij zagen wel potentie in mij. Ze hebben mij intern opgeleid. Ik begon als inval coach en al snel mocht ik op vrijdag ochtend mijn eigen uurtje BBB-lessen gaan geven! Intussen vele boeken, trainingen en opleidingsdagen verder heb ik mezelf ontwikkeld tot een enthousiaste coach die graag zorgt voor een uitdaging! Techniek, sfeer en variatie vind ik erg belangrijk. Ik blijf dan ook graag cursussen/opleidingen volgen voor verdere specialisaties.
Naast les geven ben ik ook werkzaam als coach in de fitness!

Chantal
ChantalPersonal Trainer
Mijn naam is Chantal Narain. Ik ben 24 jaar en kom uit Breda. Sinds 2018 ben ik actief als coach bij To The Max. Ik geef hier voornamelijk de BBB en de Strength en Intensity lessen. Hiernaast ben ik ook Crossfit Coach bij Crossfit Climbers Cabin en Kick Fit. Zelf ben ik ongeveer 3 jaar geleden gestart met Crossfit. Ik deed die tijd ook nog aan hockey.
Jarenlang heb ik ook hockey en looptraining gegeven aan veel verschillende doelgroepen. Van de top tot de breedte lijn en dan vooral de jeugdteams. Zelf ben ik 2 jaar geleden gestopt met hockey om mij volledig te focussen op CrossFit competities. Naast hockey heb ik nog aan zwemmen, judo en tennis gedaan.
Opleidingen: In 2010 ben ik begonnen op het CIOS sport en bewegen. Hier heb ik het profiel fitness coördinator gevolgd en daarnaast zwemcoördinator, Groupfitness instructeur, turntrainer niveau 4, personal trainer en Lifestyle coach afgerond.
Na het CIOS ben ik naar de Academie voor Sportstudies gegaan en daar mijn bachelor 1e graads lichamelijke opvoeding behaald. Mijn hobby’s zijn dus eigenlijk vooral trainen en verschillende sporten uitproberen. Naast het zelf trainen vind ik het heel leuk om mensen te coachen. Het lijkt mij super tof om samen met jou te werken aan jouw gestelde doelen!
Cas
CasPersonal Trainer
Hi ik ben Cas en Coach bij To The Max! Op jonge leeftijd ben ik begonnen met fitness en nog steeds vind ik het ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn. De fitnessruimte is de plek waar ik letterlijk en figuurlijk groot ben geworden.

Naast krachttraining doe ik sinds een aantal jaar veel aan kickboksen. Na mijn HBO opleiding voelde ik me niet op mijn plek in een kantoor. Toen ben ik naast mijn baan begonnen met fitnessopleidingen bij de AALO en het geven van trainingen in de avonduren. Het delen van kennis en mensen in beweging krijgen vind ik super leuk werk!

Nu is het mijn doel om me te ontwikkelen tot professional in de sportbranche. Ik wil dat mensen met een voldaan gevoel uit een training komen en niet alleen fysiek zijn uitgedaagd, maar ook plezier hebben gehad en voor zichzelf weer een prestatie hebben weggezet. Je kan bij mij altijd terecht met vragen of gezellig voor een praatje! Tot snel in de gym!

Dorien
DorienPersonal Trainer
Ik heb als enige coach geen vaste lessen. Ik ben namelijk invalcoach bij TTM. Mijn naam is Dorien van Cauter, 25 jaar en ik woon in breda. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur. Sinds kort werk ik 32 uur bij Pluimen in Rotterdam. Daarom ben ik dus een invalcoach. Ondanks dat zal je me eigenlijk bij alle lessen zien, is het niet als coach dan zeker als buddy!

Les geven heb ik geleerd van de andere coaches en door deel te nemen aan de verschillende lessen bij TTM. Ook ben ik mezelf aan het ontwikkeling op het gebied van sport & voeding. Door cursussen te volgen blijf ik mezelf verbeteren. Als coach vind ik dit heel erg belangrijk.

Als ik les geef, kun je een pittige les verwachten met veel ruimte voor plezier en persoonlijke aandacht. Ook vind ik het super leuk om te weten waarom jij bij TTM komt sporten. Met welk gedachte je ook naar TTM bent gekomen, ik wil je graag helpen en motiveren het beste uit jezelf te halen. Zowel als coach en als buddy!

Linde
LindePersonal Trainer
Mijn naam is Linde Marrevee en woon in Zevenbergschen Hoek. Afgelopen jaren heb ik mij vooral in de praktijk veel bezig gehouden met fitness/sport. Ik ben werkzaam geweest bij SportCity Dordrecht in de sales waarbij ik naast administratief werk verantwoordelijk was voor de intakes en volgde ik de leden bij hun sporttraject. Daarnaast gaf ik daar na het behalen van mijn groepslescertificaat met veel plezier en passie de Les Mills BodyAttack. In deze les stonden vooral de volgende aspecten centraal: Intensiteit, het verleggen van je grenzen en het hebben van plezier. Ik moet dan ook toegeven dat dit is terug te zien in de manier waarop ik mensen begeleid…. no excuses!

Nadat mijn sportavontuur in Dordrecht daar helaas tot een einde kwam ben ik mij gaan focussen op mijn studie Psychologie in Tilburg en was ik op het gebied van sport toe aan iets anders….To The Max! Ik beoefen nu ongeveer 1,5 jaar kickboksen, crossfit en fitness. Mark en Max stelden voor of ik bij To The Max wilde komen werken omdat ik destijds had aangegeven dat ik mijn sportavontuur ooit wel weer wilde voortzetten alleen niet wist hoe, waar en wanneer!
Nu wordt ik al een tijdje intern opgeleid tot fitnessinstructeur en geef ik verschillende lessen zoals Bodyshape, Bokszaktraining en Kids-kickboxing. Ik ben mij meer gaan verdiepen in de theoretische achtergrond rondom sport zodat jullie sporters in goede handen zijn!

Ik kijk er erg naar uit om verschillende mensen te helpen met het verleggen van hun grenzen en zo doelstellingen te kunnen bereiken!

TO THE MAX

De sportschool staat bekend om zijn toegankelijke trainingslocatie waar iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen aan een gevarieerd aanbod van mogelijkheden op het gebied van sport. Naast resultaatgericht trainen staat persoonlijkheid en plezier voorop. To The Max voelt als een tweede thuis!

De sportschool heeft 15 verschillende groepslessen. Denk hierbij aan zowel kracht- en cardiotrainingen als rustgevende yoga-sessies. Een aantal voorbeelden van groepslessen zijn: Kickboksen, Strength & Intensity, BBB-lessen, Bootcamp en Bodyshape.

Train je liever voor persoonlijke doelen met behulp van een op maat gemaakt schema? Kies dan voor Personal Fitness bij TTM! Sinds 2019 is de fitnessruimte van de sportschool geopend. De ruimte beschikt over een complete Technogym lijn, 3 Powercages, concept2 roeiers, concept2 bike, Loopband en Assaultbike, we hebben het allemaal! De gezellige sfeer, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht die men ervaart tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de fitness!

Naast groepslessen en Personal Fitness kun je ook 1 op 1 begeleiding krijgen met één van onze coaches. Ga voor deze mogelijkheid wanneer jij het maximale uit al je trainingen en tijd wilt halen.

Klaar met je workout? Hang nog even rond bij de Bar / Lounge van TTM en geniet samen met de buddy’s van een gratis kop koffie, thee of water! Ook hebben we heerlijke sportdranken en sportrepen voor na je training.

Last but not least, zitten er nog 3 andere partners binnen TTM gevestigd:

  • Fysiotherapie: “Max Welten Fysiotherapie & Training”

  • Schoonheidsspecialiste: “Natural Skin Care by Kim”

  • Massagetherapeute: “Massagetherapie Marion Dauwerse”

Wanneer zien we jou bij de sportschool!?