OVER ONS

MEET OUR TRAINERS

Mark Dauwerse
Mark DauwersePersonal Trainer
Ik ben Mark Dauwerse 26 jaar, woonachtig in Terheijden en eigenaar van To The Max Gym & CrossFit Climbers Cabin Breda. Sport is mijn lust en mijn leven. Ik heb vroeger altijd op hoog niveau hardgelopen en geschaatst. Later ben ik fanatiek bezig geweest in de CrossFit wedstrijden. Tegenwoordig doe ik van alle sporten door elkaar, kickboksen bij TTM, CrossFit bij CCC, hardlopen, mountainbiken, wakeboarden, kitesurfen etc. Ik hou ervan om andere sporten uit te oefenen en dit over te brengen aan andere mensen.
Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan specialiseren in de sport.
Zo heb ik de laatste jaren de volgende opleidingen gevolgd en behaald:
– Overload trainer A
– Mylogenics
– Dutch Strenght gewichthef coach
– CrossFit level 1 & 2
– Fitness trainer A
– Eleiko strenght coach level 1
– Functional Personal Trainer aan het Hamel College

Ik vind het leuk om mensen nieuwe bewegingen aan te leren en hun te helpen met hun doelen. Ik geef les omdat ik wil laten zien dat sport echt leuk kan zijn. Het zal je leven veranderen op een positieve manier.

Max van Gelder
Max van GelderPersonal Trainer
In 2015 aan het avontuur van TTM begonnen met een Bootcampgroep in Terheijden, wat in nog géén 2 jaar uitgroeide tot “To The Max GYM” in Terheijden. Inmiddels zijn we een gevestigde naam en bieden we een trainingslocatie die voor IEDEREEN toegankelijk is met alles van A tot Z onder één dak.

Naast TTM geef ik de volle 100% om mijn droom te behalen in het kickboksen. Iedere dag, bijna 7 dagen per week train ik twee keer per dag. Een combinatie van zware conditietrainingen, hevige sparringsessies, (technische) pad sessies, hardloop-, reactie, sprinttrainingen tot zeer heftige krachttrainingen en rustgevende yogasessies maakt mijn trainingsweek compleet.

De afgelopen jaren heb ik mij op coaching gebied ontwikkeld door het volgen van verschillende opleidingen (Chivo, Overload, gewichtsconsulent), cursussen (Master Kettlebell instructor, Master Sled instructor, Eleiko Strength Coach) en workshops. Al vanaf 2015 heb ik als streven om jaarlijks minimaal 2 opleidingen per jaar te volgen “Keep yourself educated and never stop learning”.

De passie, wedstrijdervaring en verschillende opleidingen, cursussen en workshops maken mijn trainingen uniek, uitdagend en compleet. Ik houd van een gezellig gesprek, maar werk resultaatgericht, wanneer we gaan trainen, gaan we trainen en zet ik me graag 100% voor jou in.

Kim Rasenberg
Kim RasenbergPersonal Trainer
Mijn naam is Kim Rasenberg en woon in Terheijden. Ben een sportfanaat en gemotiveerd leden te enthousiasmeren. Naast coach bij The The Max werk ik als schoonheidsspecialiste. Ook dat doe ik met veel plezier. Zo is iedere dag van de week anders. Dat vind ik heerlijk!

Hoe leuk is het om van iets wat je zelf heel graag doet, je werk te maken!?

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van fitness/groepslessen en boksen. Toen Mark en Max To The Max openden in Terheijden, en het concept me aansprak, moest ik dat zeker eens uitproberen. En dat werd al snel meer. Uiteindelijk deed ik iedere dag van de week wel iets met sport. Na een tijdje was ik niet meer weg te slaan bij To The Max. Ik merkte dat ik steeds meer over Kracht- en conditietraining wilde weten. De band met Mark en Max werd steeds sterker en zij zagen wel potentie in mij. Ze hebben mij intern opgeleid. Ik begon als inval coach en al snel mocht ik op vrijdag ochtend mijn eigen uurtje BBB-lessen gaan geven! Intussen vele boeken, trainingen en opleidingsdagen verder heb ik mezelf ontwikkeld tot een enthousiaste coach die graag zorgt voor een uitdaging! Techniek, sfeer en variatie vind ik erg belangrijk. Ik blijf dan ook graag cursussen/opleidingen volgen voor verdere specialisaties.
Naast les geven ben ik ook werkzaam als coach in de fitness!

Chantal
ChantalPersonal Trainer
Mijn naam is Chantal Narain. Ik ben 24 jaar en kom uit Breda. Sinds 2018 ben ik actief als coach bij To The Max. Ik geef hier voornamelijk de BBB en de Strength en Intensity lessen. Hiernaast ben ik ook Crossfit Coach bij Crossfit Climbers Cabin en Kick Fit. Zelf ben ik ongeveer 3 jaar geleden gestart met Crossfit. Ik deed die tijd ook nog aan hockey.
Jarenlang heb ik ook hockey en looptraining gegeven aan veel verschillende doelgroepen. Van de top tot de breedte lijn en dan vooral de jeugdteams. Zelf ben ik 2 jaar geleden gestopt met hockey om mij volledig te focussen op CrossFit competities. Naast hockey heb ik nog aan zwemmen, judo en tennis gedaan.
Opleidingen: In 2010 ben ik begonnen op het CIOS sport en bewegen. Hier heb ik het profiel fitness coördinator gevolgd en daarnaast zwemcoördinator, Groupfitness instructeur, turntrainer niveau 4, personal trainer en Lifestyle coach afgerond.
Na het CIOS ben ik naar de Academie voor Sportstudies gegaan en daar mijn bachelor 1e graads lichamelijke opvoeding behaald. Mijn hobby’s zijn dus eigenlijk vooral trainen en verschillende sporten uitproberen. Naast het zelf trainen vind ik het heel leuk om mensen te coachen. Het lijkt mij super tof om samen met jou te werken aan jouw gestelde doelen!
Cas
CasPersonal Trainer
Hi ik ben Cas en Coach bij To The Max! Op jonge leeftijd ben ik begonnen met fitness en nog steeds vind ik het ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn. De fitnessruimte is de plek waar ik letterlijk en figuurlijk groot ben geworden.

Naast krachttraining doe ik sinds een aantal jaar veel aan kickboksen. Na mijn HBO opleiding voelde ik me niet op mijn plek in een kantoor. Toen ben ik naast mijn baan begonnen met fitnessopleidingen bij de AALO en het geven van trainingen in de avonduren. Het delen van kennis en mensen in beweging krijgen vind ik super leuk werk!

Nu is het mijn doel om me te ontwikkelen tot professional in de sportbranche. Ik wil dat mensen met een voldaan gevoel uit een training komen en niet alleen fysiek zijn uitgedaagd, maar ook plezier hebben gehad en voor zichzelf weer een prestatie hebben weggezet. Je kan bij mij altijd terecht met vragen of gezellig voor een praatje! Tot snel in de gym!

Dorien
DorienPersonal Trainer
Ik heb als enige coach geen vaste lessen. Ik ben namelijk invalcoach bij TTM. Mijn naam is Dorien van Cauter, 25 jaar en ik woon in breda. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur. Sinds kort werk ik 32 uur bij Pluimen in Rotterdam. Daarom ben ik dus een invalcoach. Ondanks dat zal je me eigenlijk bij alle lessen zien, is het niet als coach dan zeker als buddy!

Les geven heb ik geleerd van de andere coaches en door deel te nemen aan de verschillende lessen bij TTM. Ook ben ik mezelf aan het ontwikkeling op het gebied van sport & voeding. Door cursussen te volgen blijf ik mezelf verbeteren. Als coach vind ik dit heel erg belangrijk.

Als ik les geef, kun je een pittige les verwachten met veel ruimte voor plezier en persoonlijke aandacht. Ook vind ik het super leuk om te weten waarom jij bij TTM komt sporten. Met welk gedachte je ook naar TTM bent gekomen, ik wil je graag helpen en motiveren het beste uit jezelf te halen. Zowel als coach en als buddy!

Marte
MartePersonal Trainer
Mijn naam is Marte Verhelst, geboren en woonachtig in Breda.
Toch ben ik al enkele jaren een bekend gezicht in Terheijden. In 2015 ben ik
begonnen met crossfitten bij Crossfit Climbers Cabin en daar ben ik doorgegroeid tot
coach. Vanuit daar ben ik benaderd door Mark & Max om ook bij To The Max les
te komen geven en sinds een paar jaar het vaste gezicht van de maandagavond bij
de BBB-lessen.

Naast het lesgeven ben vier dagen in de week werkzaam als fysiotherapeut in
Gilze en heb mij binnen de fysiotherapie gespecialiseerd in sportfysiotherapie en revalidatie.
Daarnaast heb ik altijd de interesse gehad in voeding en leefstijl en heb ik mijn kennis uitgebreid
met de volgende opleidingen:
– sportvoeding en supplementen
– lifestyle coaching
– gewichtsconsulent
De combinatie van voeding, leefstijl en sportbegeleiding geeft mij veel plezier in mijn werk.
Dit plezier hoop ik nog vele jaren over te kunnen brengen in de heerlijke ‘burn’ lessen op de maandagavond.