Cardio-kickboksen

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU IT DOESN’T CHANGE YOU
De cardio-kickboks les is één van de specialismes van TTM. Alle facetten van het kickboksen komen aanbod. Denk aan techniek, conditie, mentaal en het kickboksspel. Bij de cardio-kickboksles zijn alléén bokshandschoenen nodig en we trappen tegen de trapkussen en bokszakken. De les is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter, mannen en vrouwen, jong (vanaf 14 jaar) en oud.

Wanneer is de les? 
De les wordt elke woensdag- en vrijdagavond gegeven van 18:30u tot 19:30u. We zijn erop gebrand het maximale uit je te halen.

Tyyperend voor Cardio-kickboksen:
  • Grenzen verleggen
  • Verbrand calorieën
  • Verbeter je conditie
  • Spieruithoudingsvermogen
  • Leer de techniek van kickboksen

De kracht van Cardio-kickboksen
We beginnen altijd met een goede warming-up, focussen op de techniek van de week, voeren het tempo daarna conditioneel op en sluiten af met krachtoefeningen en/of stretchoefeningen.
Gedurende 3 tot 4 weken ligt de focus op een bepaalde techniek van het kickboksen. Je leert meer dan directe stoten, hoeken en opstoten maken. Je krijgt dé aanwijzingen om de perfecte stoot, trap, knie of combinatie uit te voeren. Zoals het indraaien van de voet, de romp en de vuist bij een rechtse directe, die past bij jouw lengte en afstandsbepaling. Het is niet alleen maar stoten en slaan: je leert het kickboksen beheersen en uitvoeren. 
Een les die het uitproberen waard is, voordat je pas echt goed je mening kunt geven. Wij dagen je uit! We beginnen altijd met een goede warming-up, focussen op de techniek van de week(en), voeren het tempo daarna conditioneel op en sluiten af met krachtoefeningen en/of stretchoefeningen. Een les die het uitproberen waard is, voordat je pas echt goed je mening kunt geven. Wij dagen je uit!

  • Verbeter je conditie
  • Verbeter je (kickboks) techniek
  • Verbrand calorieën
  • Fysiek en mentaal sterker

EEN CARDIO-KICKBOKS LES UITPROBEREN?

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..