Coach vlakbij Breda

Een coach in Breda en omgeving is de ideale oplossing voor de dagelijkse pijnpunten waar jij mee kampt. Wij van To The Max Gym bieden een aantal verschillende coach diensten aan die jou kunnen helpen je leven weer gemakkelijk te maken. Wij gaan samen na het intakegesprek aan de slag met het maken van een speciaal schema voor jou! Hierdoor leef je binnen een mum van tijd weer een probleemloos leven!


Waarom een coach in Breda?

Er zijn een aantal voordelen aan het nemen van een coach vlakbij Breda. Een coach Breda kan je namelijk helpen met een aantal zaken. Dit zijn de onderdelen waarmee onze coaches in Breda je kunnen helpen:

Training
Een coach kan je helpen met het verbeteren van de manier waarop je traint. Er kan samen met je gekeken naar een trainingsschema dat gebaseerd is op praktijk en wetenschap. Door onze coaches haal je in korte tijd, succesvolle resultaten!

Mindset en motivatie
Het kan zijn dat je de gewenste mindset en motivatie mist voor het trainen. Je vindt het heel lastig om je focus te behouden met niet alleen sporten, maar ook met voeding, werk of andere dagelijkse bezigheden. Hoe ga je ervoor zorgen dat je weer de geweldige mindset en motivatie krijgt die je wenst? Onze coaches van To The Max Gym gaan ervoor zorgen dat je motivatie straks helemaal To The Max is.

Jezelf hervinden
We leven in een tijd waarin iedereen heel erg druk en gehaast is. Veel dingen worden vergeten en ontspannen kun je ook nooit helemaal. Altijd ben je wel met iets bezig in je hoofd, waardoor je nooit rust hebt. Je slaapritme gaat hierdoor achteruit en je hebt hierdoor overdag veel minder energie. Kortom, je bent jezelf aan het voorbij lopen. Hierdoor is er veel minder tijd om te genieten van alle mooie momenten die het leven je te bieden heeft. Om dit op te lossen kun je bij onze coaches terecht.   

   
Coach Breda


Coach Breda: bij ons zit je goed!

Klinkt het bovenstaande iets te heftig voor je, dan is er ook een les cardio kickboksen vlakbij Breda. Hier leer je kickboksen en komen alle aspecten van het kickboksen aan bod. Het is voor zowel een beginneling als gevorderden en zelfs voor kinderen vanaf 14 jaar oud. Samen als vader en zoon, of als moeder en dochter trainen is dan ook mogelijk. Vanuit deze les kun je altijd groeien naar de real deal, het kickboksen.


Coach Breda: bij ons zit je goed!

Bij ons van To The Max Gym bieden wij coaching aan voor heel veel verschillende dingen. Want natuurlijk gaat coaching veel verder dan alleen voeding en trainen. Dit zijn onze coaching diensten waar wij je mee kunnen helpen:
  • Training
  • Voeding
  • Beweging
  • Slaap/ ontspanning
  • Mindset/ motivatie
  • Persoonlijke doelen 

Het beste moment in jouw leven komt nooit vanzelf, die moeten zelf gecreëerd worden. Dit kun je doen door samen met onze coaches vlakbij Breda bereiken. Kom wekelijks of maandelijks samen met onze coaches zitten om te werken aan jouw fitheid en gezondheid. Samen maken we de stappen die je altijd al hebt willen zetten. Je hebt maar één lichaam, geniet ervan To The Max! Zet daarom de eerste stap en neem contact op met een van onze coaches of vul het onderstaand formulier in.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..