Lifestyle coaching!

Don’t dream it, do it!

Tijd voor verandering

Training en voeding zijn onderdeel van lifestyle coaching maar we kijken verder dan allen deze 2 factoren. Hoe staat het er voor met je ontspanning en slaap? Hoe is je dagelijkse beweging? Hoe is überhaupt je mindset? Is er voldoende discipline en motivatie of kunnen we hier winst behalen?


Wij brengen jou van “A” naar “B” en begeleiden je in het behalen van succes en resultaat.

Naast coaching in bovengenoemde factoren kun je ook denken aan:

 • Structurele begeleiding in het optimaliseren van jouw gezondheid
 • Het leren van “mindere” gewoontes doorbreken en juist verbeteren
 • Niet telkens AAN! staan maar ook UIT!
 • Verbetering in jouw slaappatroon en dagritme
 • Goed & gezond leren ademen, zoals moeder natuur dit heeft bedoelt

DIT IS VOOR MIJ, IK KOM GRAAG OP INTAKE

Samen met jouw coach aan de slag

Alles draait om een goede planning. Plan je coachmomenten vooruit. Elke week? Om de week of maandelijks? Dit hangt af van jouw doel(en), maar 1 ding is zeker we gaan samen voor resultaat. Lees hier meer over coaching.

JA, dit is wat je zoekt! Wat nu?

 • Eerst een telefonisch gesprek

  Waarbij we een beter beeld krijgen van jou als persoon en jouw wensen. Vanuit dit gesprek kunnen we middels onze expertise en ervaring direct een mogelijk actieplan schetsen wat aansluit op jouw wensen.
 • Het intakegesprek voor lifestyle coaching

  Wie hebben wij voor ons? Waarom wil jij Lifestyle coaching? Heb je jouw doel al eerder bereikt of heb je een nieuw doel voor ogen? Middels een één op één gesprek gaan we hier dieper op in en leren we elkaar beter kennen.
 • De factoren van lifestyle coaching

  Als we met een helikopterview kijken naar gezondheid. Waar leggen we als eerst de focus op? Bijvoorbeeld op je dagelijkse voedingspatroon of op bepaalde leefgewoontes. Hoe is trouwens de mindset? Alles draait namelijk om de juiste mindset. Hiervoor hebben we ook meerdere tools en interventies die we kunnen toepassen. Met de juiste mindset behaal je de doelen!
 • De duur van jouw lifestyle coaching

  Gemiddeld duurt een plan 3 maanden. Zie deze 3 maanden dan ook als een investering in jezelf voor de rest van je leven. Uiteindelijk willen we allemaal gezond zijn en blijven, van de dingen genieten en kunnen blijven genieten, wat is een investering van 3 maanden op een heel mensen leven? Investeer in jezelf!
 • We stellen een ideaal lifestyle plan op, die bij jou past.

  We beginnen bij het begin, dit kan voor de een voeding zijn, voor de ander training en weer voor iemand anders begeleiding in slaap of ademhaling. Tussentijds plannen we coachgesprekken in. Hoe gaat het? Waar staan we nu? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Op die manier blijven we de juiste koers varen.
 • Wij zetten ons graag 100% voor je in, kun jij dit ook?

NAAST LIFESTYLE COACHING KUN JE OOK KIEZEN VOOR:

Veelgestelde vragen over lifestyle coaching

Wat is lifestyle coaching?
Een lifestyle coach is jouw gids om je te helpen met leefstijlgerelateerde doelen, zoals je fitter voelen of afvallen. Een coach kijkt samen met jou naar eventuele verbeterpunten in jouw manier van leven. Denk aan beweging, training, rust en voeding. Samen werken we het totaal plaatje rondom jouw gezondheid. Met lifestyle coaching willen we het beste uit jou halen: de beste versie die haalbaar is!
Is lifestyle coaching iets voor mij?
Ben je de overtollige kilo’s beu? Of wil je meer energie? Wil je eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je toe aan verandering? Wil je doelen behalen, maar heb je hulp nodig? Dan is Lifestyle coaching perfect voor jou!

Voordelen Lifestyle coaching:
 • We maken een behapbaar plan op basis van jouw wensen.
 • We kijken naar gezondheidspunten zoals: beweging, training, rust en voeding.
 • De coach is je stok achter de deur, je motivator en contactpersoon om vragen aan te stellen.
 • Lifestyle coaching is geen quick fix. Je leert lange termijn gezondheidsgewoontes, zodat je het ook zonder coach kunt.

Met andere woorden: Lifestyle coaching is voor iedereen, die de beste versie van zichzelf wilt worden. Meld je nu aan via info@tothemaxgym.nl.
Wat kost Lifestyle coaching?
Elk Lifestyle traject is uniek. Waarom? Omdat mensen uniek zijn. Een Lifestyle traject is niet te kopiëren en plakken. Jij werkt op jouw manier aan jezelf. Aan de hand van jouw wensen, maken we een plan. Dat plan kan 1 maand, 3 maanden of 6 maanden duren. Inclusief begeleiding in training en voeding of zonder? Elke week een check-up of liever wekelijks? Zoveel mensen, zoveel wensen…Nu is de vraag: wat heb je ervoor over om de rest van je leven een gezond lijf te hebben en lekker in je vel te zitten? Welke prijs zou je daarvoor over hebben? Daar heb je toch alles voor over?!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of app naar:06-16727601.

PS.Het is betaalbaar.
Hoe ziet een Lifestyle coachingstraject eruit?
Je ziet het wel zitten een Lifestyle trajact. En nu?

 • Neem contact op via de mail info@tothemaxgym.nl of bel/app naar 06-16727601.
 • Na een verkennend telefonisch gesprek, koppelen we een coach aan jou.
 • Vervolgens heb je de eerst meeting met de coach.
 • In het eerste gesprek gaat de coach dieper in op jouw wensen, doelen en motivatie om dit traject aan te gaan.
 • De coach stelt een aantal vragen en op basis van jouw antwoorden wordt het plan opgesteld.
 • Vergeet niet dat we het samen doen! De coach is de stok achter de deur.

Heb je vragen/opmerkingen? Je kunt altijd terecht bij de coach.
Hoelang duurt een Lifestyle coachingstraject?
Lifestyle coaching is geen quick fix om je gezondheid te verbeteren. We leren je nieuwe gezondheidsgewoontes, die lange termijn voordelen opleveren. Zoals je misschien weet kost het doorbreken van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe gewoontes tijd, energie en discipline nodig. Een gewoonte aanleren is niet binnen een week gedaan.Lifestyle coaching bij To The Max Gym heeft geen vaste planning. Elke traject is uniek. We adviseren je minimaal 3 maanden deel te nemen aan een coachingstraject. Zodat je niet terugvalt in oude (ongezonde) gewoontes. Makkelijk kunnen we het niet voor je maken, maar we beloven dat we ons 100% voor jouw inzetten, als jij dat ook doet!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

4.9 / 5

Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..