Lifestyle coaching

Don’t dream it, do it!

Lifestyle coaching


Wij brengen jou van “A” naar “B” en begeleiden je in het behalen van succes en resultaat. Na ons eerste (telefonische) gesprek hebben we een beter beeld van jou als persoon en jouw wensen. Vanuit dit gesprek kunnen wij middels onze expertise en ervaring direct een plan schetsen wat aansluit op jouw wensen.
De volgende stap is een intakegesprek
Wie hebben wij voor ons? Waarom wil jij Personal Training? Heb je jouw doel al eerder bereikt of heb je een nieuw doel voor ogen? Middels een één op één gesprek gaan we hier dieper op in en leren we elkaar beter kennen. Heb je fysieke doelstellingen? Dan passen we een body-meting toe die bij jou past: weegschaal, omvangsmeting, vetpercentagemeting, we hebben het allemaal.
De juiste mindset
Ook zijn andere aspecten belangrijk om jouw doel te behalen. Bijvoorbeeld je dagelijkse voedingspatroon of bepaalde leefgewoontes. We bieden ondersteuning op het gebied van voeding en we helpen bepaalde leefgewoontes doorbreken en verbeteren? Hoe is jouw huidige beweegpatroon? Hoe is de mindset? Alles draait namelijk om de juiste mindset. Met de juiste mindset behaal je de doelen!

Het plan
We stellen een ideale trainingsplan op, die bij jou past. Deze is gebaseerd op jouw wensen, de intake, mogelijkheden binnen TTM en het tijdsbestek wat we hebben. De trainingen bestaan uit krachttrainingen, conditietrainingen, snelheidstrainingen, mobiliteitstrainingen of een combinatie. Tussentijds plannen we een coach-gesprek in. Waar staan we? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Op die manier blijven we de juiste koers varen en blijft je mindset 100%.
Duur van het programmaDuur van het programma
Gemiddeld duurt een plan 3 maanden. Zie deze 3 maanden dan ook als een investering in jezelf voor de rest van je leven. Uiteindelijk willen we allemaal gezond zijn en blijven, van de dingen genieten en kunnen blijven genieten, wat is een investering van 3 maanden op een heel mensen leven? Investeer in jezelf!

Wij zetten ons graag 100% voor je in, kun jij dit ook?


Veelgestelde vragen Lifestyle Coaching 


Wat is lifestyle coaching?
Een lifestyle coach is jouw gids om je te helpen met leefstijlgerelateerde doelen, zoals je fitter voelen of afvallen. Een coach kijkt samen met jou naar eventuele verbeterpunten in jouw manier van leven. Denk aan beweging, training, rust en voeding. Samen werken we het totaal plaatje rondom jouw gezondheid. Met lifestyle coaching willen we het beste uit jou halen: de beste versie die haalbaar is! 


Is lifestyle coaching iets voor mij?
Ben je de overtollige kilo’s beu? Of wil je meer energie? Wil je eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je toe aan verandering? Wil je doelen behalen, maar heb je hulp nodig? Dan is Lifestyle coaching perfect voor jou!Voordelen Lifestyle coaching:

  • We maken een behapbaar plan op basis van jouw wensen.
  • We kijken naar gezondheidspunten zoals: beweging, training, rust en voeding.
  • De coach is je stok achter de deur, je motivator en contactpersoon om vragen aan te stellen.
  • Lifestyle coaching is geen quick fix. Je leert lange termijn gezondheidsgewoontes, zodat je het ook zonder coach kunt.

Met andere woorden: Lifestyle coaching is voor iedereen, die de beste versie van zichzelf wilt worden.
Meld je nu aan via info@tothemaxgym.nl


Wat kost Lifestyle coaching?
Elk Lifestyle traject is uniek. Waarom? Omdat mensen uniek zijn. Een Lifestyle traject is niet te kopiëren en plakken. Jij werkt op jouw manier aan jezelf. Aan de hand van jouw wensen, maken we een plan. Dat plan kan 1 maand, 3 maanden of 6 maanden duren. Inclusief begeleiding in training en voeding of zonder? Elke week een check-up of liever wekelijks? Zoveel mensen, zoveel wensen…Nu is de vraag: wat heb je ervoor over om de rest van je leven een gezond lijf te hebben en lekker in je vel te zitten? Welke prijs zou je daarvoor over hebben? Daar heb je toch alles voor over?!Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of app naar: 06-16727601.

PS. Het is betaalbaar  


Hoe ziet een Lifestyle coachingstraject eruit?
Je ziet het wel zitten een Lifestyle trajact. En nu?

  • Neem contact op via de mail info@tothemaxgym.nl of bel/app naar 06-16727601.
  • Na een verkennend telefonisch gesprek, koppelen we een coach aan jou.
  • Vervolgens heb je de eerst meeting met de coach.
  • In het eerste gesprek gaat de coach dieper in op jouw wensen, doelen en motivatie om dit traject aan te gaan.
  • De coach stelt een aantal vragen en op basis van jouw antwoorden wordt het plan opgesteld.
  • Vergeet niet dat we het samen doen! De coach is de stok achter de deur. Heb je vragen/opmerkingen? Je kunt altijd terecht bij de coach.


Hoelang duurt een Lifestyle coachingstraject?
Lifestyle coaching is geen quick fix om je gezondheid te verbeteren. We leren je nieuwe gezondheidsgewoontes, die lange termijn voordelen opleveren. Zoals je misschien weet kost het doorbreken van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe gewoontes tijd, energie en discipline nodig. Een gewoonte aanleren is niet binnen een week gedaan.Lifestyle coaching bij To The Max Gym heeft geen vaste planning. Elke traject is uniek. We adviseren je minimaal 3 maanden deel te nemen aan een coachingstraject. Zodat je niet terugvalt in oude (ongezonde) gewoontes. Makkelijk kunnen we het niet voor je maken, maar we beloven dat we ons 100% voor jouw inzetten, als jij dat ook doet! 

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..