Lifestyle coaching

Don’t dream it, do it!

Lifestyle coaching


Wij brengen jou van “A” naar “B” en begeleiden je in het behalen van succes en resultaat. Na ons eerste (telefonische) gesprek hebben we een beter beeld van jou als persoon en jouw wensen. Vanuit dit gesprek kunnen wij middels onze expertise en ervaring direct een plan schetsen wat aansluit op jouw wensen.
De volgende stap is een intakegesprek
Wie hebben wij voor ons? Waarom wil jij Personal Training? Heb je jouw doel al eerder bereikt of heb je een nieuw doel voor ogen? Middels een één op één gesprek gaan we hier dieper op in en leren we elkaar beter kennen. Heb je fysieke doelstellingen? Dan passen we een body-meting toe die bij jou past: weegschaal, omvangsmeting, vetpercentagemeting, we hebben het allemaal.
De juiste mindset
Ook zijn andere aspecten belangrijk om jouw doel te behalen. Bijvoorbeeld je dagelijkse voedingspatroon of bepaalde leefgewoontes. We bieden ondersteuning op het gebied van voeding en we helpen bepaalde leefgewoontes doorbreken en verbeteren? Hoe is jouw huidige beweegpatroon? Hoe is de mindset? Alles draait namelijk om de juiste mindset. Met de juiste mindset behaal je de doelen!

Het plan
We stellen een ideale trainingsplan op, die bij jou past. Deze is gebaseerd op jouw wensen, de intake, mogelijkheden binnen TTM en het tijdsbestek wat we hebben. De trainingen bestaan uit krachttrainingen, conditietrainingen, snelheidstrainingen, mobiliteitstrainingen of een combinatie. Tussentijds plannen we een coach-gesprek in. Waar staan we? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Op die manier blijven we de juiste koers varen en blijft je mindset 100%.
Duur van het programma
Gemiddeld duurt een plan 3 maanden. Zie deze 3 maanden dan ook als een investering in jezelf voor de rest van je leven. Uiteindelijk willen we allemaal gezond zijn en blijven, van de dingen genieten en kunnen blijven genieten, wat is een investering van 3 maanden op een heel mensen leven? Investeer in jezelf!

Wij zetten ons graag 100% voor je in, kun jij dit ook?

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..