Personal training bij To The Max is de eerste stap naar resultaat. Voordat je begint met jouw persoonlijk trainingsprogramma starten we met een “intakegesprek”. Hiermee krijgen we een duidelijk beeld van jou als persoon en jouw gewenste doel(en). Op basis van deze informatie maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag!

Heb je een doel voor ogen maar totaal géén idee waar je moet beginnen? Of ben je juist opzoek naar personal training voor het juiste advies omtrent training en/of voeding? Met het best-passende plan wat wij voor jou opstellen ben je ervan verzekerd je doel(en) te bereiken!

Tijdens de personal training brengen wij je naar een “next level”. Op zowel fysiek áls mentaal gebied word jij uitgedaagd waardoor je je uiteindelijk fitter gaat voelen tijdens je dagelijkse activiteiten. Beginnen met personal training heeft dus niet alleen invloed op het zichtbare aspect van “gezondheid” maar ook op je mentale gesteldheid!
Trainingen bestaan uit een balans tussen kracht- en conditietrainingen. Denk aan: CrossFit, Kickboksen, Bootcamp, voorbereiding op Obstacle Runs en Fitness. Naast trainingen kunnen we je ook helpen met het verbeteren van je eetpatroon.

Gedurende het gehele traject kun jij terecht bij jouw personal trainer voor persoonlijk advies. Op die manier ontwikkelen we een persoonlijk trainings- en eetpatroon voor de lange termijn waarmee we inspelen op je dagelijkse leefgewoonten. Middels training en voeding willen we stapsgewijs een ander leef- en beweegpatroon bereiken die bij jou past! Het loslaten van oude ingebedde patronen zal hierbij de sleutel tot verandering zijn! Dit zorgt voor een blijvend resultaat, zodat je na het behalen van je doel(en) deze ook zelfstandig kunt voortzetten!

Voordelen van personal training bij To The Max GYM:

  • Verbetering van zowel je fysieke als mentale gezondheid

  • Verbeteren van je doorzettingsvermogen

  • Vergroten van je zelfvertrouwen

  • Verhoogt je energielevel, waardoor je je fitter voelt

  • Zorgt voor motivatie en discipline

  • Zorgt voor ritme in je dagelijks leven

Wij zetten ons graag 100% voor je in, kun jij dit ook?

“Duo” Personal Training (max 2pers.)

Train together, laugh together, get results together!
Wil je samen met je partner, vriend(in), familielid of collega trainen, zweten, lachen en je doel(en) behalen? Kies dan voor “duo” personal training! Onder persoonlijke begeleiding bij To The Max gaan jullie samen aan de slag.

Zijn jullie doelen totaal verschillend van elkaar? Geen probleem, alles is mogelijk! Tijdens de intake krijgen we een duidelijk beeld van jullie afzonderlijke persoonlijkheid en gewenste doel(en)! Op basis daarvan maken we een passend plan en gaan we samen aan de slag.

Voordelen “Duo” Personal Training
Help elkaar, motiveer elkaar en haal het beste uit elkaar naar boven. Heeft één van jullie een keer geen zin om te trainen, dan kun je elkaar over de streep trekken om tóch te gaan! Tijdens de trainingen kun je zowel samenwerken als met elkaar de strijd aan gaan om samen je doel(en) te behalen. Samen met je buddy trainen kan voor jou een extra duwtje in de rug zijn omdat je weet dat je het niet alleen doet! Dit geeft je automatisch een goed gevoel tijdens het sporten. Een ander bijkomend voordeel is dat ook de kosten worden gedeeld. 

Zet nu de eerste stap en ga samen voor resultaat!

“Small Group” Personal Training (3-4pers.)

Train together, laugh together, get results together!
Wil je graag met een groep vrienden, familie of collega’s de stap maken om je trainingen onder persoonlijke begeleiding naar een “next level” te brengen. Kies dan voor “Small Group” Personal Training! Ook als je zelf opzoek bent naar een Small Group training kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en welke groep bij jou en je gewenste doel(en) aansluit!

De “Small Group” Personal Training bestaat uit maximaal vier personen, zodat ook wij ieder van jullie persoonlijke begeleiding kunnen geven.

Voordelen “Small Group” Personal Training
Help elkaar, motiveer elkaar en haal het beste uit elkaar naar boven. Heeft één van jullie een keer geen zin om te trainen, dan kun je elkaar over de streep trekken om tóch te gaan. Tijdens de trainingen kun je zowel samenwerken als met elkaar de strijd aan gaan om zo samen je doel(en) te behalen. Samen met je buddy trainen kan voor jou een extra duwtje in de rug zijn omdat je weet dat je het niet alleen doet! Dit geeft je automatisch een goed gevoel tijdens het sporten. Een ander bijkomend voordeel is dat de trainingen een aantrekkelijke prijs hebben, omdat deze wordt verdeeld onder het aantal personen.

Wie van jullie zet de eerste stap? Ga samen voor resultaat!

SWIPE FOR MORE

SWIPE FOR MORE

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!