FITNESS

Personal Fitness bij To The Max Gym is anders dan anders. De warmte, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht die men ervaart tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de fitness. Zoals we van de buddy’s te horen krijgen is TTM een tweede thuis.

Gepersonaliseerd trainingsschema

Intake (bodymeting/doel(en)

4-6 wekelijkse check-up

Fitness coach op de fitnessvloer

Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte

Wat houdt Personal Fitness in bij To The Max!?

Je bent géén nummer, maar een buddy die we kennen bij naam en als persoon. Iedere avond staat er een fitness coach voor je klaar die jou alle ins en outs op het gebied van training en gezondheid kan vertellen. Maak samen met de fitness coach een plan, stel doelen en ga voor resultaat. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker je eigen gang gaan, muziekje aan en gaan! Wanneer zien we jou terug in de fitness van TTM?

Je stapt bij ons binnen en dan!?

Allereerst plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek (ga naar… / link). Tijdens dit gesprek laten we je zien wat de mogelijkheden zijn in de fitness en binnen TTM. Nu je weet wie wij zijn en wat je bij / van ons kunt verwachten zijn wij vooral benieuwd naar jou!

De volgende stap is het intakegesprek, want wat is jouw ervaring met fitness? Ben jij al bekend met fitness en welke doel(en) wil je behalen in de fitness? Middels het intakegesprek stellen we een plan van aanpak voor je op en bepalen we jouw persoonlijke trainingsschema.
Zowel een kennismakingsgesprek als intakegesprek kan natuurlijk ook achter elkaar worden ingepland, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan! Nogmaals, je kunt ook lekker je eigen gang gaan in de fitness, muziek aan en gaan!

FITNESS OPENINGSTIJDEN 

(Kunnen afwijken i.v.m. vakanties, check altijd het rooster via de site / App)

Maandag

08:30-10:30

18:00-21:00

Dinsdag

08:30-10:30

17:00-21:00

Woensdag

08:30-10:30

17:00-21:00

Donderdag

08:30-10:30

17:00-21:00

Vrijdag

08:30-10:30

17:00-20:00

Zaterdag/Zondag

09:00-12:00

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!