GYM DUO OF SMALL GROUP TRAINING

Ga samen voor resultaat

Samen met je partner, vriend(in), familie of collega’s trainen, zweten, lachen en je doel(en) behalen? Kies dan voor duo-training of small group-training! Onder persoonlijke begeleiding bij To The Max gaan jullie samen aan de slag. Zijn jullie doelen totaal verschillend van elkaar? Geen probleem, alles is mogelijk! Tijdens de intake krijgen we een duidelijk beeld van jullie gewenste doel(en)! Op basis daarvan maken we een passend plan en gaan we samen aan de slag.

Een trainingsplan
We stippelen een ideale trainingsweek uit. We zorgen voor de perfecte arbeid-rust verhouding om het gewenste resultaat te behalen. Als jullie het plan volgen, behalen jullie resultaat, 100%. Op zowel fysiek áls mentaal gebied worden jullie uitgedaagd. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar samen kun je meer dan alleen! Op een rap tempo worden jullie fitter en dit merk je ook tijdens andere dagelijkse activiteiten. Personal training heeft dus niet alleen invloed op het zichtbare aspect van “gezondheid” maar ook op je mentale gesteldheid!

Voordelen van duo-training en small-group training
Help elkaar, motiveer elkaar en haal het beste in elkaar naar boven. Heeft één van jullie een keer geen zin om te trainen, dan trek je elkaar over de streep om tóch te gaan! Tijdens de trainingen kun je samenwerken of met elkaar de strijd aan gaan om doel(en) te behalen. Samen met je buddy’s trainen kan een extra duwtje in de rug zijn, omdat je weet dat je het niet alleen doet! Dit geeft automatisch een goed gevoel tijdens het sporten. Een ander bijkomend voordeel is dat ook de kosten worden gedeeld. Zet nu de eerste stap en ga samen voor resultaat!

Wat voor specifieke trainingen zijn er mogelijk?
Het antwoord op de vraag is afhankelijk van de doelen en gewenste resultaat. We hebben specialismes in zowel krachttraining, conditietraining, snelheidstraining en mobiliteitstraining. Maar ook trainingsvormen als CrossFit, kickboksen & yoga worden toegepast in de trainingssessies.

Tijdsduur
Tot slot is de tijdsduur van het programma ook afhankelijk van de doelen. Net als bij Life Style Coaching kun je bij duo/small group training denken aan een periode van 3 maanden. Dit bespreken we in overleg met jou.

De begeleiding, persoonlijkheid en sfeer vind je terug in héél To The Max Gym

De begeleiding, persoonlijkheid en sfeer zal je meteen bij binnenkomst ervaren.

De begeleiding, persoonlijkheid en sfeer zal je in alles waar we voor staan terugzien.

Start met het behalen van jullie PERSOONLIJKE DOELEN. Laat gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..