DUO of Small group training

Ga samen voor resultaat


Samen met je partner, vriend(in), familie of collega’s trainen, zweten, lachen en je doel(en) behalen? Kies dan voor duo-training of small group-training! Onder persoonlijke begeleiding bij To The Max gaan jullie samen aan de slag. Zijn jullie doelen totaal verschillend van elkaar? Geen probleem, wij passen de trainingen aan! Tijdens de intake krijgen we een duidelijk beeld van jullie gewenste doel(en)! Op basis daarvan maken we een passend plan en kunnen we van start.

Let’s GO!

De voordelen van duo-training en small-group training

  • Help elkaar, motiveer elkaar en haal het beste in elkaar naar boven. Heeft één van jullie een keer geen zin om te trainen, dan trek je elkaar over de streep om tóch te gaan!
  • Tijdens de trainingen kun je samenwerken of met elkaar de strijd aan gaan om doel(en) te behalen.
  • De begeleiding, persoonlijkheid en sfeer vind je terug in héél To The Max Gym
  • Een ander bijkomend voordeel is dat ook de kosten worden gedeeld. Zet nu de eerste stap en ga samen voor resultaat!

Fitness bij To The Max Gym als je

  • Jouw lichaam sterker en fitter wilt maken
  • Een professioneel en wetenschappelijk fitness schema wilt gemaakt door TTM coaches
  • Op zoek bent naar een toegankelijke, sfeervolle en gezellige fitness
  • Resultaten wilt behalen
DIT IS VOOR MIJ, IK KOM GRAAG OP INTAKE

Jullie trainingsplan

We stippelen een ideale trainingsweek uit. We zorgen voor de perfecte arbeid-rust verhouding om het gewenste resultaat te behalen. Als jullie het plan volgen, behalen jullie resultaat, 100%. Op zowel fysiek áls mentaal gebied worden jullie uitgedaagd. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar samen kun je meer dan alleen! De tijdsduur van het programma is ook afhankelijk van de doelen. Net als bij Personal Training kun je bij duo en small group training denken aan een periode van ongeveer 3 maanden. Dit bespreken we in overleg met jou.

Wat voor specifieke trainingen zijn er mogelijk?

Het antwoord op de vraag is afhankelijk van jullie doel(en) en gewenste resultaat. Willen jullie dit jaar echt die Summer-body behalen? Of samen de 10 kilometer hardlopen in een bepaalde tijd? Blessure preventief trainen? Leren kickboksen? Altijd al die Muscle-ups of handstand-walks willen kunnen? Of slagen voor een toelatingstest? Ook trainingsvormen als CrossFit, kickboksen & yoga worden toegepast in de trainingssessies. Al met al veel opties om samen te specificeren tijdens jullie intakegesprek.

1. Telefonisch kennismakingsgesprek + intake gesprek bij To The Max Gym
2. Samen maken we op basis van jullie doel(en) een plan van aanpak.
3. We plannen de 1 op 1 sessies zoals gewenst (Dagelijks, wekelijks, maandelijks)
4. Tussentijdse (sport)metingen en evaluaties 5. We werken stap voor stap en schakelen bij waar nodig (denk aan voeding of bijvoorbeeld een aanvulling van groepslessen, fitness of zelfstandig thuisschema)

Teamwork makes the dream work!

NAAST DUO EN SMALL GROUP TRAINING KUN JE OOK KIEZEN VOOR:

Veelgestelde vragen over DUO of Small group training

Wat is duo- of small group-training?
Duo- of small group-training bij "To The Max" houdt in dat je samen met je partner, vriend(in), familie of collega’s traint onder persoonlijke begeleiding. Het is een manier om samen te werken aan je fysieke en mentale doelen, waarbij ieder zijn of haar eigen doelstellingen kan hebben.
Wat zijn de voordelen van duo- of small group-training?
De voordelen omvatten onderlinge motivatie en steun, het delen van de kosten, en de mogelijkheid om samen uitdagingen aan te gaan en resultaten te behalen. Het is niet alleen bevorderlijk voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je mentale welzijn.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..