COACHES

Motivation will always beat talent
Plezier Trainen met een lach. Plezier is dé belangrijkste onmisbare factor naar succes en resultaat. Plezier in lesgeven, plezier in les krijgen en plezier hebben, zodra je bij TTM binnenstapt maakt het verschil en zorgt voor een blijvend resultaat.
Persoonlijkheid Bij TTM is niemand een nummer, maar hebben we buddy’s. Trainers weten wie je bent, kennen de persoon en wat je wilt behalen. De sfeer, plezier, enthousiasme en onderlinge samenhang tussen coaches & leden is wat TTM uniek maakt.
Resultaat Persoonlijke begeleiding door kwalitatieve coaches met know-how en kennis van zaken, die jaarlijks verschillende cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen de branche. Naast leergierigheid speelt passie een belangrijke rol. Samen streven we naar resultaat.

MEET OUR TRAINERS

x x
Mark Dauwerse Eigenaar / Lifestyle Coach
Ik ben Mark Dauwerse 28 jaar, woonachtig in Terheijden en eigenaar van To The Max Gym &
CrossFit Climbers Cabin Breda.
Sport is mijn lust en mijn leven. Ik heb vroeger altijd op hoog niveau hardgelopen en geschaatst.
Later ben ik fanatiek bezig geweest in de CrossFit wedstrijden. Tegenwoordig doe ik van alle
sporten door elkaar, kickboksen bij TTM, CrossFit bij CCC, hardlopen, mountainbiken, kitesurfen,
gymnastics etc. Ik hou ervan om verschillende sporten te beoefenen en dit over te brengen aan
andere mensen.
Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan
specialiseren in de sport en lifestyle coaching.
Zo heb ik de laatste jaren de volgende opleidingen gevolgd en behaald:
– Overload trainer A
– Mylogenics
– Dutch Strenght gewichthef coach
– CrossFit level 1 & 2
– Eleiko strenght coach
– Functional Personal Trainer aan het Hamel College
– Yoga Teacher Training
– MOYG Life style coach
Ik vind het super leuk om jouw te helpen met het behalen van je doelen! Als jij je 100% inzet zal ik
mij ook 100% inzetten en gaan we samen jouw droom waarmaken. Ik heb al vele mensen geholpen
met het behalen van hun doelen.
Dit kan van alles zijn:
– Helpen bij een blessure -> alles sterker en mobieler maken zodat je lichaam meer aankan. Laten
voelen en weten dat een blessure door de JUISTE training kan worden geholpen.
– Helpen met je eetpatroon -> afvallen of aankomen in spiermassa
– Nieuwe bewegingen aanleren zoals handstanden, muscle ups, verschillende kracht & mobiliteit
oefeningen en nog veel meer.
– Nieuwe goede gewoontes aanleren / vervangen door oude slechte gewoontes
– (CrossFit) wedstrijd voorbereidingen
– Maken van gepersonaliseerde trainingsschema’s die op maat gemaakt zijn voor jou doelen.
Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan specialiseren in de sport.
Zo heb ik de laatste jaren de volgende opleidingen gevolgd en behaald:
– Overload trainer A
– Mylogenics
– Dutch Strenght gewichthef coach
– CrossFit level 1 & 2
– Fitness trainer A
– Eleiko strenght coach level 1
– Functional Personal Trainer aan het Hamel CollegeIk vind het leuk om mensen nieuwe bewegingen aan te leren en hun te helpen met hun doelen. Ik geef les omdat ik wil laten zien dat sport echt leuk kan zijn. Het zal je leven veranderen op een positieve manier.
 
Lees meer
Max van Gelder Eigenaar / Lifestyle Coach
In 2015 aan het avontuur van TTM begonnen met een Bootcampgroep in Terheijden, wat in nog géén 2 jaar uitgroeide tot “To The Max GYM” in Terheijden. Inmiddels zijn we een gevestigde naam en bieden we een trainingslocatie die voor IEDEREEN toegankelijk is met alles van A tot Z onder één dak.

Naast TTM geef ik de volle 100% om mijn droom te behalen in het kickboksen. Iedere dag, bijna 7 dagen per week train ik twee keer per dag. Een combinatie van zware conditietrainingen, hevige sparringsessies, (technische) pad sessies, hardloop-, reactie, sprinttrainingen tot zeer heftige krachttrainingen en rustgevende yogasessies maakt mijn trainingsweek compleet.

De afgelopen jaren heb ik mij op coaching gebied ontwikkeld door het volgen van verschillende opleidingen (Chivo, Overload, gewichtsconsulent), cursussen (Master Kettlebell instructor, Master Sled instructor, Eleiko Strength Coach) en workshops. Al vanaf 2015 heb ik als streven om jaarlijks minimaal 2 opleidingen per jaar te volgen “Keep yourself educated and never stop learning”.

De passie, wedstrijdervaring en verschillende opleidingen, cursussen en workshops maken mijn trainingen uniek, uitdagend en compleet. Ik houd van een gezellig gesprek, maar werk resultaatgericht, wanneer we gaan trainen, gaan we trainen en zet ik me graag 100% voor jou in.
Lees meer
Dorien Online specialiste / All-round coach
Ik heb als enige coach geen vaste lessen. Ik ben namelijk invalcoach bij TTM. Mijn naam is Dorien van Cauter, 25 jaar en ik woon in breda. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur. Sinds kort werk ik 32 uur bij Pluimen in Rotterdam. Daarom ben ik dus een invalcoach. Ondanks dat zal je me eigenlijk bij alle lessen zien, is het niet als coach dan zeker als buddy!

Les geven heb ik geleerd van de andere coaches en door deel te nemen aan de verschillende lessen bij TTM. Ook ben ik mezelf aan het ontwikkeling op het gebied van sport & voeding. Door cursussen te volgen blijf ik mezelf verbeteren. Als coach vind ik dit heel erg belangrijk.

Als ik les geef, kun je een pittige les verwachten met veel ruimte voor plezier en persoonlijke aandacht. Ook vind ik het super leuk om te weten waarom jij bij TTM komt sporten. Met welk gedachte je ook naar TTM bent gekomen, ik wil je graag helpen en motiveren het beste uit jezelf te halen. Zowel als coach en als buddy!
Lees meer
Linde Manager / Lifestyle Coach
Mijn naam is Linde, en woon sinds een tijdje in het mooie Traaie! Ik werk nu 2 jaar bij To the Max en heb het onwijs naar mijn zin. Het team, de sporters, de sfeer en de lessen zijn echt uitzonderlijk! Op mijn 16e ben ik met sport in aanraking gekomen door mijn werkzaamheden bij SportCity in Dordrecht (mijn oorspronkelijke woonplaats). Daar was ik zowel verantwoordelijk voor de sales en intakes als de groepsles BodyAttack! In deze les stonden vooral de volgende aspecten centraal: intensiteit, het verleggen van je grenzen en het hebben van plezier. Dit is dan ook terug te zien in mijn manier van training geven… no excuses!
Naast mijn werkzaamheden bij To the Max volg ik een Master Klinische Psychologie aan de Tilburg Universiteit en hou ik mij vooral bezig met de behandeling en preventie van psychische problematiek bij kinderen en volwassenen. Zelf ben ik vooral geïnteresseerd in iemands motivatie achter bepaald gedrag en hoe bepaalde patronen doorbroken kunnen worden wanneer dat voor diegene wenselijk is! Mijn visie is om na mijn studie mij te verdiepen in Sport Psychologie zodat ik sporters op nog meer vlakken kan helpen met het bereiken van bepaalde doelen!

De afgelopen jaren ben ik door Max en Mark intern opgeleid tot fitnessinstructeur en geef ik verschillende lessen zoals Bodyshape, Cardio-kickboksing, Bokszaktraining etc en Personal Training! Door me te blijven verdiepen in sport en gezondheid, zowel in de praktijk als op theoretisch vlak, hoop ik je met veel plezier en succes te begeleiden in jouw weg naar een sportieve levensstijl!
Lees meer
Donny Kickboks coach
Ik ben Donny Martens 16 jaar oud en woon in made. Sinds mijn 6e ben ik een fanatiek kickbokser, door deze sport heb ik max leren kennen.
Ik heb meerdere jaren in made getraind, maar omdat ik verder wil als professioneel kickbokser heeft max mij voorgesteld bij super pro in Zevenbergen. Hier train ik nu zelf fanatiek met veel plezier. Dit plezier wil ik dan ook graag met andere delen vandaar dat ik nu de kids kickboks, cardio kickboks en bokszak training lessen geef bij TTM.
Uiteraard wil ik mezelf nog verder ontwikkelen zodat ik straks meerdere groepslessen kan gaan geven ik heb de opleiding SDV op het scala in Teteringen afgerond. En zit nu op mijn vervolg opleiding CIOS sport en bewegen om van mijn passie uiteindelijk mijn beroep te maken.
Verder vind ik het belangrijk om te bewegen dit doe ik dan ook op verschillende manieren. In mijn vrije tijd sta ik graag op mijn skateboard om te skaten maar ook door de bossen crossen met mijn vrienden op de mountainbike vind ik een leuke manier van bewegen.
Als coach bij TTM wil ik jullie graag motiveren en het plezier van het bewegen laten ervaren dit door de technieken die ik zelf beheers met jullie te delen. Dus graag tot ziens bij een volgende les!
Lees meer
Eva BodyShape coach
Ik ben Eva Marrevee, 21 jaar en wonend in Terheijden.
Zelf train ik al enkele jaren fanatiek mee en vind ik het belangrijk om fit en gezond te blijven.
Ik ben recht door zee en maak vooral keuzes waar ik mij goed bij voel en die bij mij als persoon passen.. daarom ook dat ik de kans om coach te worden bij TTM met beide handen heb aangegrepen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd van de andere coaches en het zelf intensief trainen binnen TTM.

Ik studeer Toegepaste Psychologie in Dordrecht en werk als recruiter bij Recruitment4you in Waalwijk. Binnen mijn opleiding leer ik zowel over het gedrag van de mens als coaching- en trainingsvaardigheden. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te trainen, met de honden de natuur in te gaan en met mijn vrienden te zijn! Het gewoon simpel kunnen genieten van de kleine dingen is iets waar ik veel waarde aan hecht.

Binnen mijn lessen kan je veel pit, uitdaging en humor verwachten!
Daarnaast ben van mening dat er geen goed of fout is of een perfect plaatje waar we allemaal naar toe zouden moeten werken. Waar ligt jouw eigen uitdaging? Wat geeft jou nou echt energie? En binnen welke grenzen voel jij je het prettigst en blijf je met plezier trainen? Graag help ik je om vooral te kijken naar wat voor jou werkt!
Lees meer
Lemmy Kickboks coach
Ik ben Lemmy Willemen, 34 jaar, vader van Jace(4) en Sadie(2) en
getrouwd met mijn lieve vrouw Cherilyn.
Ik ben eigenaar van Lemms Cleaning, een glazenwasserij uit de regio.

Ik train nu sinds 4 jaar bij TTM. De eerste jaren volgde ik de kickbokslessen, Spartan training en de yoga lessen. Met de jaren werd het bedrijf steeds drukker en met de kids die aan het opgroeien zijn heb ik mijn trainings programma terug geschroefd naar enkel de kickbokslessen. Het leven draait immers om balans.

Mijn passie is Martial Arts. Als kind deed ik aan judo en tae kwon do, in mijn tiener jaren ging ik onder mijn vader Jiu Jitsu trainen en behaalde ik mijn zwarte band. Mooi detail; eerste vader en zoon koppel die dit deden in het land.

Ik verhuisde naar Breda en kwam terecht bij Maeng ho, waar ik Mijn nieuw passie ontdekte; mma. Ik ging 6/7 dagen in de week trainen en werd een aardige speler binnen de gym. Mijn staand werk bleef toch achter en de nieuwe eigenaar haalde me over om Muay Thai lessen bij te pakken. En daar was mijn nieuwe liefde geboren. Ik stortte me volledig op het Thai boksen en beleefde mooie jaren met mijn team.

Maar aan alles komt een eind en soms is het keuzes maken. Ik startte een bedrijf, kreeg een gezin en we verhuisde naar Terheijden. Ik sprak met mijn trainer af om nog een mma partij te vechten, deze won ik op KO. En voor mij was dit een mooie afsluiter van een fantastische periode.

Ik wilde recreatief gaan kickboksen en kwam zo’n 4 jaar geleden bij Max en Mark terecht. Geen stress en geen blessures meer, een fijne club met buddys en ik voelde me al snel thuis.
Lees meer
Sven Strength & Conditioning coach
Mijn naam is Sven Mol, geboren en getogen Terheijdenaar. Mijn passie voor sport is begonnen met voetbal. SV Terheijden, vanaf mijn 11e bij NAC en na 5 jaar de overstap naar FC Dordrecht gemaakt.

Door me te verdiepen in spelers van mijn positie (centraal verdediger) zoals Sergio Ramos, ben ik begonnen met krachttraining. Krachttraining is onmisbaar in de voetbalwereld om blessures te voorkomen en fysiek te verbeteren. Het begon op zolder in mijn home gym, door veel te lezen op internet en filmpjes te kijken maakte ik mijn eigen trainingen.

Via topsport kom je vaak in contact met een fysiotherapeut. Omdat ik gefascineerd raakte door de handelingen die werden gedaan in dat werkgebied ben ik de opleiding tot Fysiotherapeut gestart op het Avans Hogeschool in Breda.

Zo viel alles bij elkaar; voetbal, fysiotherapie en krachttraining. Zo ben ik in beeld gekomen. Doormiddel van een stage opdracht ben ik terecht gekomen bij To The Max. Ben ik mezelf blijven inzetten voor to the max. Na die periode ben ik mijzelf gaan ontwikkelen als coach.
Nu ik coach ben blijf ik geïnteresseerd in de krachtsport. Die uit ik door verschillende boeken te lezen, zodat jullie (de buddy’s) steeds verbeterende lessen krijgen!

Ik zie jullie!
Coach Sven
Lees meer
Erna Yoga coach
Mijn naam is Erna. Naast yogadocent ben ik ook docent op een middelbare school. Lijkt een groot verschil, maar dat valt wel mee. Als docent wil je altijd dat je leerlingen het maximale uit zichzelf halen. Niet qua prestatie, vooral in wie ze zijn en mogen zijn van zichzelf.

In mijn yogalessen staat voorop dat je je eigen grenzen leert kennen, misschien verleggen, maar nog belangrijker: respecteren. Pas als je accepteert waar je nu bent kun je kijken of je verder wilt, of juist niet. Yoga is vooral jezelf en je lichaam heel goed leren kennen.

Dat doen we met (soms pittige) houdingen en heel belangrijk: de ademhaling. We hebben door de dag heen niet altijd zoveel tijd om op onze adem te letten, maar als je tijdens de yogalessen leert je adem te reguleren zul je merken dat je hier ook door de dag heen profijt van hebt. Want heb je weleens gemerkt dat je bij stress sneller gaat ademen, maar ook dat als je daarop let en rustiger ademt je stress afneemt?

Zelf heb ik heel veel aan yoga gehad. Ik heb opleidingen gevolgd in de grote yogastromingen: hatha, ashtanga, yin en nidra. En de belangrijkste les die ik geleerd heb ongeacht de yogavorm is loslaten dat er iets gepresteerd moet worden. Het gaat niet om het doel, maar om de weg daar naartoe. En dan kom je altijd waar je moet zijn.

De lessen die ik geef bij To the Max zijn meestal een combinatie van vooral hatha yoga met elementen uit zowel yin als ashtanga. Wil je weten wat dat inhoudt, kom vooral een keer meedoen.
Lees meer
Fenna Kids kickboksen / kids bootcamp coach
Hallo allemaal,
Mijn naam is Fenna Roks en ik woon in Terheijden. Ik sport al sinds jongs af aan. Ik heb veel sporten geprobeerd, maar uiteindelijk ben ik ongeveer 4 jaar geleden terecht gekomen To The Max!

Sporten betekent voor mij sterker worden, maar het is ook een soort uitlaatklep. Ik vind het namelijk heel belangrijk om fit te blijven. Wat ik ook belangrijk vind is me bezig te houden met voeding, ik vind dat heel interressant en het is leuk om gezonde dingen te maken.

Naast mijn werkzaamheden bij TTM, zit ik nog gewoon op de middelbare school (Newman College). Dit jaar zit ik in mijn examenjaar dus dat word spannend! Hierna zou ik heel graag naar Curio Sport & Bewegen willen. Zodat ik later ook andere mensen kan helpen met fit worden.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met mijn beste vriendin af te spreken. Ik vind het ook leuk om lekkere dingetjes te bakken, meestal probeer ik het zo gezond mogelijk te maken. In de avonden vind ik het heerlijk om lekker te Netflixen!
Lees meer

TO THE MAX

De sportschool staat bekend om zijn toegankelijke trainingslocatie waar iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen aan een gevarieerd aanbod van mogelijkheden op het gebied van sport. Naast resultaatgericht trainen staat persoonlijkheid en plezier voorop. To The Max voelt als een tweede thuis!

De sportschool heeft 15 verschillende groepslessen. Denk hierbij aan zowel kracht- en cardiotrainingen als rustgevende yoga-sessies. Een aantal voorbeelden van groepslessen zijn: Kickboksen, Strength & Intensity, BBB-lessen, Bootcamp en Bodyshape.

Train je liever voor persoonlijke doelen met behulp van een op maat gemaakt schema? Kies dan voor Personal Fitness bij TTM! Sinds 2019 is de fitnessruimte van de sportschool geopend. De ruimte beschikt over een complete Technogym lijn, 3 Powercages, concept2 roeiers, concept2 bike, Loopband en Assaultbike, we hebben het allemaal! De gezellige sfeer, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht die men ervaart tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de fitness!

Naast groepslessen en Personal Fitness kun je ook 1 op 1 begeleiding krijgen met één van onze coaches. Ga voor deze mogelijkheid wanneer jij het maximale uit al je trainingen en tijd wilt halen.

Klaar met je workout? Hang nog even rond bij de Bar / Lounge van TTM en geniet samen met de buddy’s van een gratis kop koffie, thee of water! Ook hebben we heerlijke sportdranken en sportrepen voor na je training.

Last but not least, zitten er nog 3 andere partners binnen TTM gevestigd:

  • Fysiotherapie: “Max Welten Fysiotherapie & Training”
  • Schoonheidsspecialiste: “Natural Skin Care by Kim”
  • Massagetherapeute: “Massagetherapie Marion Dauwerse”

Wanneer zien we jou bij de sportschool!?

Maak een kenninsmakingsafspraak
Schrijf je vandaag nog in!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..