Flexibility

YOGA TEACHES YOU HOW TO LISTEN TO YOUR BODY
De Flexibility les van TTM combineert verschillende invloeden en yoga stijlen. De focus ligt op het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam. Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk onderdeel. Buiten de praktische zaken helpt de Flexibility stijve spieren ontspannen. De les biedt toegevoegde waarde voor iedereen! Probeer deze training is 4 weken vol te houden en ervaar zelf het verschil. Of je nu veel beweegt of juist helemaal niet, voor beiden biedt het veel voordelen.

Wanneer is de les?
De les wordt elke dinsdagavond van 20:30u – 21:30u gegeven.

Typerend voor de Flexibility:
  • Soepel maken van spieren en gewrichten
  • Voorkomen van blessures
  • Word beter in krachtoefeningen 
  • Focus op het ontspannen van stijve spieren

De kracht van de Flexibility
De Flexibility les is een must in je trainingsweek. En we leggen je graag uit waarom 😉 
Verbeter de uitvoering van krachtoefeningen
Bij krachtoefeningen kan mobiliteit een belemmerende factor zijn. Zonde vinden wij! Sommige mensen kunnen wel 150 KG squatten, maar een overhead squat kunnen ze niet met een lege barbell. 
Wij zijn ervan overtuigd dat er in het lichaam balans moet zijn tussen kracht en flexibiliteit/mobiliteit.

Dus niet alleen sterk, maar ook soepel. Niet alleen mobiel, maar ook stabiel. Honderd kilo deadliften of tien km onder de 50 minuten hardlopen, maar niet met je handen je tenen kunnen aanraken is dus zeker niet ideaal!

Beter voorkomen dan genezen
De Flexibility les helpt blessures voorkomen. We zijn niet alleen maar bezig met rekken en strekken. Ook worden veel oefeningen uitgevoerd met behulp van elastieken, foam rollers en lacross ballen. Bijvoorbeeld het los rollen van het schoudergewricht en met de elastiek vraag je de maximaal haalbare lengte van je spier die nog net comfortabel voelt. Vaak zijn spieren niet gewend om in oncomfortabele hoeken te bewegen. Door juist aan de spier functie te vragen wanneer ze volledig op lengte staan, worden spieren enorm sterk gemaakt. Door de gecontroleerde bewegingswijze worden spieren sterker en voorkom je dus blessures.

Relax en ontspan
Sommige oefeningen houden we vast in een langdurige positie. Niet alleen om de spierspanning te verminderen, maar ook voor mentale ontspanning. Door langdurig in een positie te liggen en te focussen op de ademhaling komt de geest ook tot rust. Tegenwoordig zijn we allemaal zo druk met alles om ons heen dat we geen tijd nemen voor rust. Probeer de Flexibility en voel je niet alleen leniger, maar ook meer ontspannen.
Nogmaals een échte aanrader. Probeer deze training is 4 weken vol te houden en ervaar zelf het verschil!

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..