Hardlooptraining

in Terheijden
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in omgeving Terheijden? Wil je je conditie verbeteren? Werk je toe naar een 5-10-21 km of marathon of staat er een obstacle run op de agenda? Dan is de hardlooptraining in Terheijden bij To The Max de perfecte aanvulling van je trainingsweek. Iedere week staat er een nieuwe training op de planning voor nieuwe hardlopers tot ervaren hardlopers.


Kennismaken met TTM
Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Onze trainingslocatie is gelegen in Terheijden, waarbij we voor jong & oud trainingsmogelijkheden aanbieden. Zo ben je bij ons op het juiste adres voor groepslessen, personal training, lifestyle coaching & fitness! Ieder kan op zijn/haar niveau instappen. Naast resultaatgerichte coaching staan ten alle tijd persoonlijkheid en plezier voorop, We willen dat je je bij To The Max echt thuis voelt!

Bij To The Max Gym in Terheijden bieden we 15 verschillende groepslessen aan.
Denk bijvoorbeeld o.a. aan: Kickboksen, Flexibility, Functional Strength, Strength & Intensity en Bodyshape! Naast groepslessen kan je voor specifieke 1-op-1 begeleiding kiezen uit Personal Training & Lifestyle coaching onder begeleiding van onze ervaren coaches!

Hardlooptraining in Terheijden

We verzamelen eerst met de hele groep bij onze trainingslocatie in Terheijden. De hardlooptraining start de eerste 20 min met een warming up, waarin we verschillende mobiliteit oefeningen en looptechniek drills doornemen. Op deze manier werken we tijdens je hardlooptraining in Terheijden aan je belastbaarheid zodat je langer en vaker kan trainen zonder blessures. Tijdens het lopen let de coach op jouw looptechniek en worden je tips aangereikt om efficiënter te bewegen, zodat je energie kunt besparen of juist sneller kunt rennen Je komt er op deze manier ook achter wat je zelf kan doen als je buiten de lessen om alleen gaat hardlopen!

Kenmerken voor de hardlooptrainingen bij TTM
  • Voor ieder niveau
  • Persoonlijke aandacht
  • Looptechniek verbeteren 
  • Belastbaarheid opbouwen
  • Gevarieerde looptrainingen
Wat doe je tijdens de hardlooptraining in Terheijden?
De hardlooptraining in Terheijden bij To The Max varieert elke week. Elke week krijg je een andere trainingsprikkel.. denk bijvoorbeeld aan kilometer intervals, 200 a 400 m runs met korte pauze, heuvelloopjes of een langere run van bijvoorbeeld 5 km. Het gebeurt regelmatig dat we dingen combineren, zodat je lichaam went aan een bredere belasting en om zo meerdere aspecten van het hardlopen in een training mee te pakken.  

Extra info over de hardlooptraining

De hardlooptrainingen in Terheijden
worden zo uitgewerkt dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan hardlopen en de nodige persoonlijke aandacht krijgt. Je verplaatst als groep op ontspannen tempo van locatie naar locatie zodat je altijd bij elkaar blijft. Naast hard werken is er dus ook ruimte en tijd voor gezelligheid, zo blijven de hardlooptrainingen leuk en uitdagend!

Hardlopen bij TTM in Terheijden
En? Ben je ondertussen al enthousiast geworden om een keer lekker mee te komen doen met de leuke en sportieve hardlooptraining in Terheijden bij TTM? Meldt je dan vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles via onderstaand contactformulier. Hopelijk zien we je snel!

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..