VOEDING

Don’t dream it, do it!

Voeding

Wij geloven erin om te beginnen bij de basis. Wat is de basis bij ons? Dit zijn de fysiologische behoeften, zoals slaap / ontspanning, beweging / inspanning en voedsel / eten en drinken. Als de basis niet op orde is, kan er niet verder gebouwd worden. Het fundament moet sterk & stevig zijn. Door een goede arbeids-rustverhouding te combineren met de juiste voeding kunnen mooie persoonlijke doelen en prestaties worden behaald. Uit de wetenschap blijkt zo’n 70-80 % van de fysieke fitnessdoelen (denk aan een SummerBody) behaald te worden door de juiste voeding.

Voedingsplan
Wat kun je verwachten tijdens een voedingstraject? Eerst kijken we naar je wensen. Waarom wil je aan de slag met voeding? Wat is de gedachte daarachter? Waar sta je op dit moment en waar wil je naar toe? Waarom?

Een aantal voorbeelden kunnen zijn:
  • Dagelijkse energie verbeteren
  • Competition Day (Voeding in de aanloop naar een wedstrijd / sport specifieke prestatie)
  • Optimale hormonale balans creëren
  • Verbetering van de spijsvertering / ontlasting
  • Afvallen (fittere versie van jezelf)
  • Zwaarder worden (vet / spiermassa opbouwen)
  • Lean Bulking (toename in extra droge spiermassa)

Vervolgens kunnen we achterhalen wat je al weet van gezonde voeding, wat wel werkt en niet werkt. Op basis van onze methodiek en jouw wensen, kunnen we een plan maken. We creëren een gezond, duurzaam en eenvoudig eetpatroon.

Voedingsprogramma
Het voedingsprogramma voorziet je dagelijks van lekkere recepten die makkelijk te maken zijn! Alle recepten worden berekend aan de hand van jouw persoonlijke doel. Daarbij zijn het recepten die je zelf kunt selecteren. Het programma houdt rekening met eventuele intoleranties en wensen. Met behulp van onze coaching en dit voedingsprogramma leer je de tools om efficiënt en eenvoudig naar de fitste versie van jezelf te komen.

Start met jouw PERSOONLIJKE VOEDINGSPLAN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..