** Meet The Buddy’s** Maaike

24 juli 2019 Wie Ben Je En Wat Zijn Je Werkzaamheden In Het Dagelijks Leven? Ik Ben Maaike Kuijsters-Mathijssen. Ik Ben Getrouwd Met Dion En Een Trotse Moeder Van 2 Kinderen, Een Dochter Van 9 Jaar (Die Ook Met V...

Wie ben je en wat zijn je werkzaamheden in het dagelijks leven?

Ik ben Maaike Kuijsters-Mathijssen. Ik ben getrouwd met Dion en een trotse moeder van 2 kinderen, een dochter van 9 jaar (die ook met veel plezier sport bij TTM) en een zoon van 4 jaar. Verder ben ik werkzaam als administratief juridisch medewerkster bij de overheid.

Hoe lang train je al bij TTM?

Ik train nu zo’n 1,5 jaar bij de TTM. Ik ben begonnen met personal training bij Max van Gelder, omdat ik er graag strak uit wilde zien in mijn trouwjurk. Wat overigens zeer goed gelukt is. Doordat de sfeer bij TTM mij zo goed beviel ben ik begonnen met de groepslessen en nu fitness ik er ook nog één keer per week.

Wat maakt TTM voor jou speciaal?

De coaches zijn zeer motiverend en de sfeer is er altijd goed. Iedereen is zeer behulpzaam, aardig en in voor een geintje. Tevens is het geweldig om samen met de buddy’s en de coaches er alles uit te halen wat er in zit.
Als moeder zijnde is het natuurlijk ook heel fijn om te zien dat onze dochter er zich ook helemaal thuis voelt tijdens het sporten en er altijd met veel plezier naar toe gaat.

Wat zou je graag nog willen bereiken met sporten bij TTM?

Ik zou graag meer spiermassa willen opbouwen en tja toch ook die strakke buik .

Waarom zou je TTM aanraden?

Iedereen is er welkom en je wordt persoonlijk benadert (geen nummer). Het maakt niet uit op welk niveau je binnenstapt. Professionele enthousiaste coaches. Gezellige sfeer en zeer afwisselende lessen. Het aanbod van de lessen wordt aangepast aan de hand van de vraag die er is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Maaaikeeeeee! Wat een leuke & lieve woorden van jou. Super fijn dat ook jouw dochter zich zo thuis voelt bij ons? De ontwikkeling die jij bij ons hebt doorgemaakt is een hele mooie! Hoe we ooit zijn begonnen met een lege stang, naar 50+ kilo’s sjouwen, naar verschillende groepslessen en nu gewoon BBB, Bootcamp & Fitness allemaal in 1 week! Echt awesome!!!!

Fijn om te lezen dat ook jij je geen nummer voelt bij TTM, bij ons ben je altijd welkom en mag je TTM zeker zien als jouw tweede thuis!???
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..