COACHING

Don’t dream it, do it!

Coaching

De behoefte en vraag naar persoonlijke aandacht neemt toe. Het voelt fijn iemand in je omgeving te hebben, die veel kennis heeft op het gebied van training, gezondheid en coaching. In onze ogen staat een coach je bij in het dagelijks leven. Het is iemand die je kunt vertrouwen en waar je van op aan kunt. Tijdens de coachgesprekken leren we je nog beter kennen. Niet alleen als sporter, maar ook als persoon.

Persoonlijke coaching kan voor iedereen verschillend zijn. Je kunt hierbij denken aan coaching op verschillende gebieden:
  • Training
  • Voeding
  • Beweging
  • Slaap / ontspanning
  • Mindset / motivatie
  • Persoonlijke doelen

Een paar voorbeelden uit de praktijk:
* De één heeft een betere aanpak in zijn trainingen nodig. De opbouw van zijn trainingsschema klopt niet met de praktijk & wetenschap. Door coaching is op korte termijn meer resultaat behaald.

* Iemand mist een bepaalde mindset / motivatie. Diegene vindt het lastig om een focus te behouden. De focus kan gericht zijn op sport, voeding, werk of andere persoonlijke doelen. Hoe ga je die motivatie krijgen? Met coaching brengen wij je mindset naar een hoger niveau.

* Tegenwoordig is iedereen druk, gehaast, geen tijd en wordt er veel minder genoten van de mooie momenten in het leven. Je vergeet dingen en het lukt je niet te ontspannen. Met andere woorden: je loopt jezelf voorbij. Je slaapritme gaat achteruit en overdag heb je minder energie. Hoe ga je daarmee om? Dit zijn allemaal punten die herpakt en verbeterd kunnen worden.

Tot slot, hét beste moment gaat nooit komen! Het beste moment moet je zelf creëeren. Zet de eerste stap en kom in contact met jouw persoonlijke coach. Zit wekelijks of maandelijks samen en werk aan jouw fit- en gezondheid. Maak de stappen vooruit die je altijd al hebt willen zetten. Je hebt maar één lichaam, investeer er in!

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..