Personal Fitness

De kracht van Personal Fitness


Train in de privé gym van To The Max Gym, geopend van 06:00 uur tot 22:00 uur. Werk samen met jouw persoonlijke coach aan trainingsdoelen. Heb je vragen? De coach staat voor je klaar. Schrijf je elke training in via de To The Max app, want inschrijven is voor iedereen verplicht. Ontvang een fitness schema en train wanneer het jou uitkomt.

Waarom trainen in de Personal Fitness van To The Max?
Onbeperkt toegang tot fitnessruimte. Intake (inclusief bodymeting en het bespreken van de doelen). 6 tot 8 wekelijkse check-up. Gratis fitness schema. Persoonlijke fitness coach. Train wanneer je wilt.

Wat houdt Personal Fitness in?
In de private gym van TTM ga je aan de slag met jouw persoonlijke (trainings)doelen. Naast het volgen van personal training of groepslessen kun je zelfstandig trainen met of zonder een persoonlijk trainingsschema. Wil je bijvoorbeeld de focus leggen op bepaalde spiergroepen dan is de private gym: “The place to be”. Train je liever zelfstandig? Geen enkel probleem! Wil je hulp? We staan voor je klaar.

Personal Fitness openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06:00 uur tot 22:00 uur. Zaterdag en zondag: 06:00 uur tot 14:00 uur. De gym is te betreden met jouw persoonlijke sleutel. Tijden kunnen afwijken i.v.m. vakanties. Check altijd het rooster via de website of app.

Personal Fitness en coaching
Voldoet alléén een fitness schema niet aan jouw wensen? Wil je méér persoonlijke begeleiding maar is personal training financieel niet haalbaar? Dan hebben wij dé oplossing: plan maandelijks een 1 op 1 sessie met jouw persoonlijke coach en behaal je (sport) specifieke doelstellingen. De praktijk leert dat de motivatie op deze manier behouden blijft en doelen daadwerkelijk behaalt worden. Samen is beter dan alleen toch? Met coaching maak je samen de stappen vooruit die je altijd al wilde zetten.

Je hebt maar één lichaam; zorg ervoor en investeer erin!
Persoonlijke coaching is voor iedereen verschillend. De één heeft een betere aanpak in zijn trainingen nodig, de ander moet juist meer geremd worden en leren ontspannen en weer iemand anders moet leren wat gezond eten is. Heb jij een specifiek doel voor ogen!? Wil je er samen voor werken? Laat je gegevens achter en we kijken samen naar de mogelijkheden voor Personal Fitness en coaching. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk één of enkele personal trainingssessie in te plannen met jouw coach.

TTM voelt als een tweede thuis
De warmte, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de Personal fitness. De sfeer is prettig en gezellig. Trainen bij TTM is anders dan bij andere sportscholen. Buddy’s zeggen dan ook vaak dat TTM voelt als een tweede thuis. Je bent géén nummer, maar een buddy die we kennen bij naam en als persoon. Jouw fitness coach staat voor je klaar en geeft je alle ins en outs op het gebied van training en gezondheid.

Iedereen is welkom bij TTM
To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Wil jij starten met het behalen van jouw persoonlijke doelen? Laat je gegevens achter voor een gratis intake!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..