Strength & Intensity Teens!

Strength & Intensity Teens

Ben jij 12 jaar of ouder en wil je de eerste stappen gaan zetten in de wereld van krachttraining? Dan is dit dé training voor jou. Wij laten de teens op een leuke en veilige manier kennismaken met kracht- en conditietraining. Werk samen met een leuke groep van leeftijdsgenoten aan je kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen, coördinatie en balans. 

Wanneer is de les? 
De training wordt elke donderdag van 17:30u tot 18:30u gegeven.

Typerend voor de Strength & Intensity Teens
 • Het verbeteren van de kracht en conditie 
 • Trainen van de motoriek en coördinatie
 • In groepsverband aan de slag
 • Full-body training

De kracht van de Strength & Intensity Teens
De lessen stammen af van de Strength & Intensity les van To The Max Gym. Dit is een CrossFit gerelateerde les waarin meerdere disciplines zoals: gewichtheffen, gymnastiek en conditie gecombineerd worden in één trainingsvorm. De les bouwt zich als volgt op: nieuwe skills leren, een krachtonderdeel uitvoeren en het herhalen van oefeningen. En als afsluiter van de les worden de teens uitgedaagd met een conditionele workout. Elementen als teamwork en competitie komen beide terug in deze trainingen.

Eigen niveau mee trainen
Alle teens kunnen op eigen niveau mee trainen. Na de gezamenlijke warming-up neemt de coach de oefeningen door en wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die de oefening dichter of zwaarder kunnen maken. Na de uitleg gaan de teens in twee- of drietal aan de slag. Er is voldoende tijd om te werken aan techniek en uitvoering van de oefeningen.

Veelgestelde vragen Strength & Intensity Teens

Vanaf welke leeftijd kan ik meedoen met de kracht- en conditietraining Teens?
De les is geschikt voor tieners van 12 tot 14,15,16 jaar. Afhankelijk van het sportniveau en ontwikkeling bepaalt de coach of de tiener klaar is voor Strength & Intensity Teens. De coach bepaalt ook of de tiener klaar is voor het volgende niveau: Strength & Intensity voor volwassenen. De ene tiener is hier op 14-jarige leeftijd al klaar voor en een andere tiener kan nog genoeg progressie maken tijdens de Teens training.

Wanneer is de kracht- en conditietraining voor tieners?
De kracht- en conditietraining voor tieners is elke donderdagavond van 17.30u tot 18.30u. Bekijk altijd het rooster voor de actuele tijden.

Wat kan ik verwachten van de tienertraining?
De kracht- en conditietraining voor tieners is ontstaan vanwege de behoefte van tieners om sterker te worden. Als tiener in de leeftijdscategorie 12 tot 16jaar ben je de kidslessen ontgroeit, maar eigenlijk nog te jong om mee te doen met de kracht- en conditietraining voor volwassenen. Vandaar de speciale tiener training van To The Max Gym.

 • De Teens training is perfect als eerste stap in de wereld van krachtoefeningen en fitness.
 • Op veilige en verantwoorde wijze maken tieners kennis met kracht- en conditietraining.
 • Tieners leren de technische basis. Techniek is key!
 • Krijg verschillende krachtoefeningen onder de knie.
 • De kracht- en conditietraining is de perfecte basis voor alle sporten.
 • Tieners hebben de rest van hun leven profijt van deze lichamelijke ontwikkeling.
 • Kleine groep met persoonlijke begeleiding.

Hoe is de kracht- en conditietraining voor tieners geprogrammeerd?
De kracht- en conditietraining voor tieners bestaat uit een mix van functionele krachtoefeningen, die je sterker en fitter maken. De programmering van de training is gebaseerd op bootcamp en Crossfit, gemixt met de rode draad van TTM. Excentrisch (gecontroleerd) zakken, tempo (langzaam) uitvoeren, trainen op de maximale lengte van de spieren en een correcte techniek gedurende de oefeningen. Deze combinatie zorgt voor kracht en een goede basis voor een mooi en gezond lichaam. Zie deze training als een eerste stap in de wereld van kracht- en conditietraining op een veilige en verantwoorde wijze.


Hoe ziet de opbouw van de kracht- en conditietraining eruit?
De Strength & Intensity Teens training heeft de volgende opbouw:
 • Warming-up: een combinatie van lichaamseigen kracht- en mobiliteitsoefeningen.
 • Krachtonderdeel: 2 supersets van 2/3 krachtoefeningen (fullbody). Soms zijn er ook 
  ‘strongman’ oefeningen geprogrammeerd, zoals slee duwen of lopen met een zware bal. Tijdens het krachtonderdeel werken de tieners samen. Ze helpen elkaar en hebben samen plezier.
 • Conditieonderdeel: een conditionele workout van maximaal 15 minuten. De workout bestaat soms uit een buddy- of een individuele workout.

Elke 4 weken wordt er een nieuwe full-body programmering geïntroduceerd. Door de opbouw van de training wordt de kracht en conditie snel opgebouwd.

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..