Strength & Intensity Teens!

Strength & Intensity Teens

Ben jij 12 jaar of ouder en wil je de eerste stappen gaan zetten in de wereld van krachttraining? Dan is dit dé training voor jou. Wij laten de teens op een leuke en veilige manier kennismaken met kracht- en conditietraining. Werk samen met een leuke groep van leeftijdsgenoten aan je kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen, coördinatie en balans. 

Wanneer is de les? 
De training wordt elke donderdag van 17:30u tot 18:30u gegeven.

Typerend voor de Strength & Intensity Teens
  • Het verbeteren van de kracht en conditie 
  • Trainen van de motoriek en coördinatie
  • In groepsverband aan de slag
  • Full-body training

De kracht van de Strength & Intensity Teens
De lessen stammen af van de Strength & Intensity les van To The Max Gym. Dit is een CrossFit gerelateerde les waarin meerdere disciplines zoals: gewichtheffen, gymnastiek en conditie gecombineerd worden in één trainingsvorm. De les bouwt zich als volgt op: nieuwe skills leren, een krachtonderdeel uitvoeren en het herhalen van oefeningen. En als afsluiter van de les worden de teens uitgedaagd met een conditionele workout. Elementen als teamwork en competitie komen beide terug in deze trainingen.

Eigen niveau mee trainen
Alle teens kunnen op eigen niveau mee trainen. Na de gezamenlijke warming-up neemt de coach de oefeningen door en wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die de oefening dichter of zwaarder kunnen maken. Na de uitleg gaan de teens in twee- of drietal aan de slag. Er is voldoende tijd om te werken aan techniek en uitvoering van de oefeningen.

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..