Spartan

Don’t limit your challenges, challenge your limit
De Spartan training van TTM bereidt je voor op obstacle runs zoals de Strong Viking Run, Mud Masters, marathons, triatlons en andere hardloopevenementen. Het doel is om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op deze evenementen.

Wanneer is de les? 
De les wordt elke zondagochtend van 10:00u tot 11:00u gegeven.

Typerend voor de Spartan:
  • Verbeteren van de conditie en uithoudingsvermogen 
  • Fysieke voorbereiding op obstacle evenementen
  • Langdurige workout
  • Mentaal sterk worden

De kracht van de Spartan
De Spartan training bestaat uit verschillende onderdelen, die je ook terug ziet in de evenementen, zodat de training zo realistisch en gevarieerd mogelijk is. Ga aan de slag met: het verplaatsen van zware objecten, hardlopen, interval training, het beklimmen van obstakels en diverse krachtoefeningen. 

De les brengt je uithoudingsvermogen naar een hoger level. Ook op fysiek en mentaal vlak word je gemotiveerd je grenzen te verleggen. Wil jij jezelf klaarstomen voor obstacle runs en andere uitdagende evenementen? Dan is de To The Max Spartan les zeer geschikt voor jou! Ook als je geen interesse hebt in obstacle runs is deze les een aanrader om je conditie te verbeteren en je fit te voelen.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..