Partners

Autorijopleiding LESLIPS “Alweer een aantal jaren een bekende verschijning op de wegen in en rond Terheijden, de lesauto van rijopleiding LESLIPS. In de jaren hebben wij ervaren dat een persoonlijke begeleiding erg belangrijk is. Elke kandidaat heeft zijn of haar wensen en mogelijkheden”. 

Wie kent hem niet!? De enige echte Toin Lips, die we wekelijks samen met zijn “duifje” Saskia Lips terugzien in de fitness bij TTM. Toin, ook de vader van Max Lips is het afgelopen jaar een hoop kilo’s afgevallen. We zijn trots op zijn resultaat en zetten hem deze maand als nieuwe partner van TTM graag extra in het zonnetje middels dit bericht 😉

Ken je nog iemand die binnenkort zijn/haar auto rijbewijs gaat halen!? Als je zeker wilt weten dat je goed zit, ga dan voor Toin. Een goede, vertrouwde en super gezellige rijinstructeur!
FUTURE NAILS “Future nails, Wilma Peeters is Allround nagelstyliste en specialist in probleemnagels en nagelbijters. Zij werkt voor 99% met sjablonen, bijna niet meer met tips. Je kunt bij haar terecht voor zowel acryl als gel nagels in alle vormen en maten. Verschillende kleuren acryl en soorten versieringen zijn mogelijk.

Daarnaast heeft Future Nails een uitgebreide webshop en kun je deelnemen aan opleidingen tot nagelstyliste”. Wij hebben géén mooie lange nagels nodig, maar anders gingen wij echt wel naar Wilma ?

We zijn blij met een specialist erbij zoals Future Nails!
Accountant de Jager De Jager gevestigd in Made is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, fiscale aangiftes en jaarrekeningen. Zij zijn met name actief in het Midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren.

Wij zijn blij om met alle vragen rondom belasting en jaarrekening terecht te kunnen bij deze vertrouwde, leuke en enthousiaste mensen! Op naar een mooie samenwerking!
BAX Hout “Ooit begonnen met verkoop van o.a. bielzen en nu hede ten dagen uitgegroeid tot leverancier van diverse houtproducten zoals houten balken, Douglashout, houten meubelen, maar in het bijzonder: houten vloeren”.

Met meer dan 45 jaar ervaring in hout en 25 verschillende houtsoorten, op meer dan 10.000m2 voorraad is BAXhout volgens To The MAX toch écht wel de specialist in het zuiden van Nederland, eigenlijk van heel Nederland!

Wat Bax Hout voor To The MAX betekent?
Dankzij Bax Hout kunnen onze buddy’s na hun workout lekker uitrusten aan een zeer mooie unieke eikenhouten tafel. Wij zullen in de toekomst ook al het houtwerk bij Bax Hout halen. Hierbij kun je denken aan barkrukken, vloeren, tafels, banken en kasten! Ga zo door mannen!
ALL OFFICE All Office Van den Corput is al ruim veertig jaar een toonaangevende organisatie in Zuidwest Nederland op het gebied van:

* Kantoorartikelen
* Kantoormachines
* Projectinrichting
* Automatisering

Wij bieden U alles om van Uw kantoor een passende werkomgeving te maken. Compleet in het aanbieden van producten en diensten en deskundig op het gebied van ondersteuning en service.

Wat All Office van den Corput voor To The MAX betekent?
All Office is een vertrouwde partner die ons al langer helpt op weg naar de top in de sport. Gelukkig geloofd All Office ook in het succes van To The MAX GYM. Dit gaan we het komende jaar ook zeker waarmaken. Wanneer wij onze inventaris gaan vernieuwen zullen we zeker aankloppen bij deze partij! Op naar een langdurige samenwerking!
XPRS “Experts met liefde voor het vak, XPRS combineert een moderne kijk op schilderwerk en afbouw met degelijk vakmanschap. Al twintig jaar lang.

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud of schilderwerk, de diensten omvatten alle onderdelen van de bouw van betonwerk tot complete badkamers en volledige renovaties.

Wat XPRS voor To The MAX betekent?
Een trouwe partner die geloofd in het concept van To The MAX. Mocht To The MAX ooit gaan verhuizen, aanbouwen of wanneer er sprake is van onderhoud, dan zullen wij als eerste aankloppen bij deze vaklieden. Op naar een langdurige samenwerking!
HOUSE OF NUTRITION Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in sportvoeding, dieetproducten, sportkleding en sportaccessoires. Gedurende deze tijd hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd, wat terug te zien is aan onze merken M Double You, Performance Sports Nutrition, MP3 Drinks en First Class Nutrition. Naast onze eigen merken bieden we toonaangevende A-merken als Nutrend, Scitec en Vitargo aan met een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige producten waar wij volledig achter staan. House of Nutrition biedt de hoogste kwaliteit voedingssupplementen aan tegen de juiste prijs.  

Wat HON voor TTM betekent?
House of Nutrion verziet onze buddy’s van sportdranken, eiwitshakes en eiwitrepen. Een specialist in sportvoeding die alles op het gebied van sportvoeding in huis heeft. Zowel de communicatie tijdens het plaatsen van een bestelling als de snelle levering van de producten is op en top bij HON. Wij zijn zeer tevreden over deze partner, bedankt HON!
Staal Makelaars Staal Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor & vastgoedadviesbureau gevestigd aan de Brieltjenspolder te Made. Ons team bestaat uit 8 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Staal Makelaars is actief op:
  • De agrarische markt
  • De woningmarkt
  • De bedrijfs onroerend goed markt
Corné van Tetering, één van de makelaars heeft ons destijds geholpen bij de aankoop van de gym. Hij was ook aanwezig tijdens de gesprekken met de gemeente, zijn ondersteuning, advies en tips is voor ons erg speciaal geweest. Wij zullen hem hier altijd dankbaar voorblijven! Een echte aanrader als je opzoek bent naar een goede, betrouwbare makelaar waar je van op aan kunt!
SuperPro Sportcenter Een trouwe partner die geloofd in het concept van To The MAX. Mocht To The MAX ooit gaan verhuizen, aanbouwen of wanneer er sprake is van onderhoud, dan zullen wij als eerste aankloppen bij deze vaklieden. Op naar een langdurige samenwerking!

Wat SuperPro Sportcenter voor To The MAX betekent?
Eén van onze coaches (Max) Traint bij Team Super Pro onder begeleiding van (wereld)toptrainer Dennis Krauweel. Dennis Krauweel heeft de afgelopen jaren al meerdere wereldkampioenen gemaakt en heeft vandaag de dag nog steeds wereldkampioenen onder zich. Max heeft hier de afgelopen jaren erg veel geleerd omtrent het “kickboksspelletje” en leert nog steeds iedere dag. Gelukkig kan hij deze kennis ook toepassen in zijn lessen, waardoor deze van kwalitatief hoge waarden zijn.
Paxton Benelux “Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. De keuze van een toegangscontrole systeem is voor veel ondernemingen een belangrijke beslissing. Uiteraard spelen de kosten een rol, maar ook of het systeem aan al uw eisen voldoet en 100% betrouwbaar is. Paxton is voor u een geruststellende keuze, want wij zijn al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole. We concentreren ons op het ontwikkelen van systemen en producten voor specifieke doeleinden. Dankzij die toewijding hebben onze producten de reputatie betrouwbaar, modern en eenvoudig in gebruik te zijn. Paxton is niet voor niets marktleider in toegangscontrole”.

Wat Paxton Benelux betekent voor To The MAX!?
Stefan van Paxton is al een paar jaar onder begeleiding van To The Max. Ondanks zijn drukke werkschema en privéleven, houdt hij het goed vol om wekelijks te sporten. Mocht To The MAX ooit gebruik gaan maken van een toegangscontrolesysteem dan zullen wij als eerste bij Paxton Benelux aankloppen! Bedankt voor je vertrouwen in To The MAX en op naar nog vele trainingsuren samen!
PLUIMEN “Al bijna 20 jaar is de Pluim hét bekende merk van WishWish. Maar WishWish kan ook op andere, originele wijze invulling geven aan het kerstmoment. Zoek je een online cadeaushop op maat? Met Complimento kun je je collega’s een cadeau laten uitzoeken in je eigen gepersonaliseerde shop. Aan het oriënteren voor een traditioneel kerstpakket? Ook dan heb je bij ons ruime keuze uit diverse kerstpakketten in verschillende prijsklassen en thema’s”.

Wat Pluimen betekent voor To The MAX?
Harro van der Pluijm was één van de eerste klanten van To The Max en tot vandaag de dag geloofd hij nog steeds in het succes van ons bedrijf. Ondanks dat Harro is verhuist naar Rotterdam komt hij nog steeds iedere week terug naar Brabant voor een stevige workout. Petje af, want keer op keer gaat hij weer To The MAX. We wilden graag iets terug doen voor al deze keiharde trainingsuren en willen dan ook zijn bedrijf, zijn succes graag met jullie delen! Bedankt Pluimen!
SNOEREN “Snoeren Cultuurtechniek is een hoveniersbedrijf, dat opgericht is in 1967. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Dankzij een enthousiast en flexibel team van vakkundige medewerkers, gecombineerd met een zeer uitgebreid machinepark kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn.

Wat Snoeren Cultuurtechniek betekent voor To The MAX?
Hans Snoeren was één van onze eerste personal training klanten. Inmiddels begeleiden we Hans in het kickboksen in Zevenbergen. Ook zijn vrouw traint bij To The Max en samen zijn ze een perfect koppel, echte doorbijters! De kunstgrasmatten waar dag in dag uit door jullie op gezweet wordt hebben we te danken aan Snoeren. Geweldige kwaliteit, top service en zeker een aanrader! Ook wanneer we een evenement hebben of onze locatie extra willen aankleden dan kunnen we altijd bij Snoeren terecht, dank daarvoor!
COENDERS “Indien u een woning of bedrijfspand heeft gekocht of wilt gaan kopen is een taxatie door een onafhankelijk taxateur noodzakelijk. Vaak zal ook uw hypotheekverstrekker een taxatie noodzakelijk achten, daar de hoogte van uw hypotheek samenhangt met de waarde van de betreffende woning. Een taxatie is een waardebepaling die nauwkeurig en kundig moet gebeuren. Kennis van de huidige vastgoedmarkt en van de mensen die deze markt bepalen is daarbij onontbeerlijk.

Wat Coenders betekent voor To The MAX?
Coenders is sinds kort een nieuwe partner van To The MAX. We willen Coenders verwelkomen in het netwerk van To The MAX en zijn erg blij met hen als nieuwe partner. Dat we onze samenwerking nog maar lang mag blijven bestaan!
Martens Glas Made “Martens Glas Made u adres voor 24 uur direct glas en sloten herstel. U kunt ons dag en nacht bellen wanneer u hulp nodig heeft, ook in weekenden en op feestdagen. Wanneer u inbraak schade heeft en er snel een vakkundige oplossing moet worden bedacht kunt u bij ons terecht. 1 Adres voor alle hulp 24 uur Glas en Sloten herstel

Wij staan garant voor:

V  Klantgericht
V Uitstekende service
V 24 uur service
V Ervaren specialisten
V Professionele vakmannen
V Passende oplossing

Wat Martens Glas Made betekent voor To The MAX?
Martens Glas Made heeft gezorgd voor de ontzettend mooie spiegels in de gym. Hierdoor kunnen wij niet alleen onze buddy’s corrigeren op lichaamshoudingen tijdens de oefeningen, maar kunnen zij dit ook zelf zien in de spiegels. Martens Glas Made geloofd in het succes van To The MAX en wij als partner zijn vereerd Martens te mogen vertegenwoordigen.

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..