TTM SHAPE PROGRAM

Don’t dream it, do it!
Het Shape Program: in .. weken de fitste versie van jezelf
Wij zeggen altijd: je lichaam moet de rest van je leven mee. Investeer erin! Met het Shape Program word je In slechts 8 weken de fitste versie van jezelf. Tijdens dit programma krijg je alle handvatten die je nodig hebt om de rest van je leven fit en gezond te leven.
Gezond en fit voor de rest van je leven
Geloof ons als wij zeggen dat jij je na 8 weken sterker en fitter voelt dan ooit te voren. Samen plannen we jouw trainingsmomenten in. De trainingen worden goed samengesteld en afgestemd op elkaar.
Tijdens het Shape Program focussen we niet alleen op je trainingen, maar kijken we ook naar factoren zoals je voeding, dagelijkse beweging en ontspanning. Door middel van verschillende tools leer je slechte gewoontes doorbreken en goede gewoontes op te pakken en vast te houden.
Meld je aan en we plannen samen jouw Shape Program en ontvang een plan om voor altijd lekker in je vel te zitten. De fitste versie van jezelf is dichterbij dan je denkt
Een nieuwe manier van leven
Dit programma is een nieuwe manier van leven. Het is geen programma ‘die je 8 weken volgt en vervolgens weer teruggaat naar je oude patroon’. Gewoontes doorbreken is lastig, maar kleine aanpassingen kunnen zorgen voor grote veranderingen. Je werkt aan een nieuwe basis, een nieuwe jij met een nieuw patroon, maar wel een patroon wat bij jou past. Hier kan je de rest van je leven mee vooruit.
Ben jij klaar om je levensstijl voorgoed te veranderen? Maak dan een afspraak en plan een GRATIS intake met ons.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ECHTE RESULTATEN

x x

Dit is het resultaat na 6 weken bij TTM trainen! Laat staan dat je 1 jaar consistent bij TTM traint! Laat ons je helpen en creeër jouw ideale fysiek.

Wil jij dit nu ook?

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..