Buik, borst en bicep

FUCK STRESS, JUST BENCH PRESS

De kracht van onze Buik, Borst en Bicep lessen

De focus van de buik, borst en bicep les ligt op het bovenlichaam. Het doel van de BBB-les is het sterker en groter maken van de spieren. Tijdens deze les werken we met verschillende krachtoefeningen, die de spiergroepen in het bovenlichaam prikkelen. Oefeningen zoals de bench press, pull-up, row, curls en dips komen bij deze les aan bod. Elke maandagavond wordt deze les gegeven.

Iedere BBB training heeft een gevarieerd programma. Geen één les is hetzelfde. De training wordt zo geprogrammeerd zodat spiergroei ontstaat. Door de krachtoefeningen wordt de spiergroep geprikkeld waardoor de welbekende ‘pomp’ ontstaat. De conditie wordt minder geprikkeld dan bijvoorbeeld bij een Strength & Intensity les.

Voor beginnende en gevorderde sporter
Zowel een beginnende als gevorderde sporter kan deelnemen aan de BBB-lessen. Het niveau van de training kan naar wens worden afgestemd. Na de gezamenlijke warming-up worden de oefeningen doorgenomen door de coach. Per oefening wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die het lichter of zwaarder maken. Na de uitleg ga je in een twee- of drietal aan de slag.

Sporten op een veilige manier
Wij willen dat jij op een veilige manier bij ons sport. Daarom werken we in groepen van maximaal 16 personen. Hierdoor heeft de coach goed overzicht en worden verkeerde bewegingen gecorrigeerd. Wil je bijvoorbeeld gaan sporten omdat de fysiotherapeut of dokter dit aanraadt? Dan is een BBB-les zeer geschikt. Door kleine groepen te hanteren is er ruimte voor persoonlijk aandacht, plezier binnen de les en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Een Buik, Borst en Bicep les uitproberen?

  • Spiergroei met focus op buik, borst & biceps
  • Strakker lichaam
  • Sterker worden
  • Verbeterde metabolisme (stofwisseling)

GRATIS PROEFLES

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..